Om at være på ægteskabskursus

Søde påskekyllinger og smukke påskeliljer

Tiden for påske nærmer sig så småt, og det er derfor ikke et øjeblik for tidligt (hvis du spørger mig) at begynde at få lidt påske- og forårsstemning ind i huset. Påsken er en god anledning til at byde foråret velkommen med lyse og lidt festlige dekorationer.

Jeg kan godt lide, at tage både årstiderne og de traditioner, der følger i løbet af året, ind i huset.

Derfor skal der naturligvis også være påskekyllinger hos os, og de første er her flyttet ind i en simpel dekoration med påskeliljer.

Dekorationen er bygget op i en stor glasskål, hvor jeg i midten har placeret en stor samling løgplanter af påskeliljer.

Når man køber påskeliljer på denne måde får man en langt bedre holdbarhed end med de afskårne af slagsen og mange flere muligheder for at sætte de gule liljer op i centrum af andre elementer som her.

Da skålen var lidt for stor hældte jeg en masse af efterårets valnødder omkring planten for dels at holde på planten og dels at give et pænere udtryk uden kig til jorden omkring blomsterløgene. Det var en rigtig fin løsning – og i valnødderne kunne de små fine kyllinger så flytte ind. Dem hjalp Isak på plads.

Kyllingerne har jeg købt hos nemlig.com, men jeg har set, at der sælges lignende hos Flying Tiger og Dansk Supermarked.

Valnødderne kan du evt. udskifte med småsten, små DIY-plastkugler (dem man ofte bruger omkring bloklys) eller noget helt tredje.

Her har du en nem og billig påskedekoration.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at være på ægteskabskursus