Barn og hund: Det du skal vide

Påskelandskab i vindueskarmen

Vi nærmer os påsken og dette lille påskelandskab er nu flyttet ind i vores vindueskarm i den ene stue.

Jeg elsker, at de forskellige årstider og højtider på den måde kommer til udtryk i vores hjem.

Isak syntes også, at det var enormt hyggeligt at være med til at lave, og det lille påskelandskab er en god måde at involvere børn i traditionerne. Når hjemmet afspejler årstiden og den højtid vi befinder os i, så er det også med til at give børn en sammenhæng mellem de ting, der er unikke for hver tid på året og hvordan vi fejrer dem.

Man kan lade sig inspirere af alt muligt til sådan en lille “udstilling” som her. En lille gul blomst, der kan stå længe trækker ens tanker hen på den gule påskefarve og de tørrede (grønt indfarvede) brudeslør bidrager med yderligere forårsstemning. Grenene med det fine tørre mos på har Isak fundet i skoven. Det er alle ting, der er langtidsholdbare elementer og derfor kan den stå helt til påske.

De små søde figurer fortæller en historie om skovens dyr og påskeharen, der samler æg. På den måde kan denne dekoration fortælle sin helt egen historie, som man finder på sammen med sit barn – og dét er jeg vild med.

Figurerne har jeg købt i Panduro Hobby.

Pssst…! Jeg er tilbage på Bloglovin’ også, så hvis du foretrækker at være opdateret derfra, så kan du også det:

Follow my blog with Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barn og hund: Det du skal vide