Rabarberkompot

Blomstertip: Kombiner køb og pluk-selv

Jeg får af og til spørgsmålet om, hvordan jeg får råd til/om det ikke er dyrt altid at have så mange forskellige blomster i sit hjem.

Og jeg har da også altid gang i mange buketter og udstillinger med blomster og årstidens “tingel tangel”. Når det er sagt, så behøver det ikke være dyrt for at være smukt, og forstår man at beskære grene og stilke på ens indkøbte blomster korrekt (og husker man at vande dem der står i jord…), så har man også blomster, der holder længe. Samtidig handler det om at kombinere det man har stående – jeg har både friske buketter, men jeg har også dekorationer, blomster i potte og tørrede gamle buketter og grene stående. På den måde sker der en masse, men alle de ting jeg lige har opremset har forskellig levetid og derfor skal det hele ikke udskiftes på én gang.

Nå – men tilbage til dét som dette indlæg egentlig skulle handle om: nemlig et trick til billige blomsterbuketter!

Afskårne blomster er bare smukke og hvis du selv laver dine buketter, så er de heller ikke nødvendigvis så dyre.

I sommerhalvåret kan dine buketter endda blive endnu mere budgetvenlige ved, at du kombinerer indkøbte blomster med blomster og grene du selv plukker. På den måde får du buketten til at syne af mere og oveni får du et mere tilfældigt udtryk i din buket (“jeg-har-lige-plukket-de-her-blomster-på-en-mark”).

Her er det et par bundter blomster fra Føtex (til 15-30 kr. pr. bundt), som jeg har bundet sammen med lange dekorative græsstrå, grene og blomster fra en grøftekant.

Der blev til hele to meget fine og fyldige buketter.

Én til hver af vores stuer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rabarberkompot