Mit brudelook - og min frisørs bedste tips

Ananas-mango is

I sommervarmen er der ikke noget bedre end en kølig, læskende is – og hvis din is er hjemmelavet bliver det kun endnu bedre!

Her får du opskriften på en lækker sorbet-is med tropisk tema: forfriskende mango og ananas og dyppet i lidt kokos.

Du kan både lave dine is med frisk mango og ananas eller købe frosne tern af frugten – det sidste en nem løsning.

Opskrift på ananas-mango is (9 ispinde)

Arbejdstid: 45 minutter + minimum 14 timers frysetid

 

Ingredienser

3 dl vand

2 dl hvidt sukker

 

150g ananas

100g mango

2 dl vand

 

Pynt: 1 dl kokosmel

 

Sådan gør du:

Kog 3 dl vand og sukker ind til en klar, tynd sukkerlage. Det tager ca. 25-30 minutter.

Lad sukkerlagen køle af.

Hvis frisk frugt: Fjern skrællen på mango og ananas. Skær frugten ud i små tern.

Kom ananas- og mangostykker i en blender sammen med 2 dl vand. Blend til du har en smoothie lignende masse uden klumper. Tilsæt sukkerlagen og blend kortvarigt igen.

Kom din ismasse  i forme til pinde-is.

Lad dem stå i fryseren i minimum 14 timer.

Tag ispindene op af formene og dyp deres ender i kokosmel. Pak dem straks i små stykker af bagepapir og læg dem tilbage i fryseren.

Så er der is klar i sommervarmen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit brudelook - og min frisørs bedste tips