Hjemmesyltet agurkesalat

Saml familien om en lækker morgenmad

Lørdag morgen byder altid på det klassiske morgenbord herhjemme.

Og faktisk behøver det slet ikke at være så svært eller tidskrævende – eller noget du tænker helt vildt meget ind i dine indkøb. Brug et par af mine simple opskrifter, som du finder nedenfor, skær lidt frisk frugt ud (hvad end du har i køleskabet – her blev det til lidt pære og blåbær) og dæk bordet med dit yndlingsporcelæn.

Jeg elsker Royal Copenhagens musemalede stel, men som du kan se her supplerer jeg gerne op med de forskellige andre serier. Jeg opfordrer virkelig til at bruge sit porcelæn en masse – det er så synd at det står og samler støv i et skab fordi man vil passe på det. Det skal bruges og det bliver det også hjemme hos os.

På billedet ovenfor har jeg også blendet en smoothie med jordbær, hindbær og mandelmælk.

Jeg serverer som regel nogle koldhævede boller (ingen æltning og dejen er rørt sammen aftenen før – se opskrift nedenfor her) og hvis du spørger Isak vil han for tiden sige, at der bør serveres nogle vafler. Men du kunne også vælge at servere kanelsnurrer eller amerikanske pandekager ..

Klik på opskrifterne nedenfor og bliv inspireret til at servere en lækker – og forholdsvis nem – weekendmorgenmad til din familie.

 

Vafler m. strejf af kardemomme

 

 

Koldhævede grove boller

 

 

Små kanelsnurrer

 

 

Amerikanske pandekager

 

 

Store chokoladebrud

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmesyltet agurkesalat