Skagenslapper

Små lakseruller

Den perfekte nemme appetizer eller helt lette forret – eller måske som en del af et tapasbord.

Frisk laks, cremet fyld og masser af grønt gør denne enkle ret til en smagsoplevelse, der overrasker og så er der også skruet op for sundheden.

Det er også en god ret til at få spist op af tortillapandekager. Herhjemme er vi glade for mexicansk mad, men jeg ligger altid inde med et par pandekager. Dem lægger jeg i fryseren og når der er nok, tager jeg dem op til denne ret og undgår madspild.

Server sammen med lidt grønsagsstave og friske æblestykker.

Opskrift på små lakseruller (som forret: til 4 personer // som del af større tapasbord: til 8 personer)

Arbejdstid: 15 min.

 

Ingredienser

150g fersk røget laks

5 tortilla pandekager

5 håndfulde frisk spinat (skyllet)

½ bundt frisk øko dild

½ agurk

150g pikantost (kan udskiftes med creme fraiche 38 % hvis man ikke er til ost)

3 spsk yoghurt natural

 

Sådan gør du:

Bland pikantost og yoghurt natural i en lille skål.

Skær agurk i mindre stykker.

Fordel pikantcremen på pandekagerne og derefter spinat, agurk, laks og dild. Sørg for at fyldet er jævnt fordelt og ikke samler sig i midten. Så får du de mest ens skiver om lidt.

Rul pandekagerne stramt og skær hver pandekage i 5 stykker. Stik en tandstik af træ igennem hver rulle for at holde sammen på den.

Server straks eller opbevar på køl op til 8 timer inden servering.

TIP! Anret lakserullerne på et fad. Midterstykkerne kan stå op, og så kan du arrangere endestykkerne i stakke ovenpå hinanden som vist herunder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skagenslapper