Vores blå stue - del 1

Vores blå stue – del 2

 KLIK HER FOR AT GÅ TIL “DEL 1” OM DEN BLÅ STUE

I den anden ende af stuen finder man så min mands yndlingsplads: lænestolen ved tiffany-standerlampen og bogreolen. Det her er indrømmet mest min mands afdeling til læsning og fordybelse. Det er dog også ofte et sted vi trækker hen med vores gæster til eftermiddagsthe eller kaffe og lidt sødt ovenpå en god middag.

Det er fra skrivebordet i hjørnet (med kig ud over vores villavej), at de fleste af mine indlæg til bloggen bliver skrevet.

Jeg bruger meget mine vindueskarme til blomster, skåle og små udstillinger – noget især min mor driller mig lidt kærligt med. Hun er glad for at hun ikke skal støve af hjemme hos os hvert fald med alle de ting.

Den blå stue skifter meget udtryk fra årstid til årstid og de højtider vi gennemgår. Jeg har en stor udskiftning af alle mine ting og dekorationer, hvor det stilles frem for en tid og så gemmes lidt væk igen. Disse billeder indrammer sensommeren og efteråret i vores stue med bl.a. solsikker, tørrede blomster, korn/hvede og pyntegræskar.

Sofaen og lænestolene i velour er gamle møbler fra et hotel i Sverige (mener jeg nok), som vi købte og fik ompolstret i den smukke midnatsblå nuance. Jeg ledte længe efter de helt rigtige pudebetræk til pyntepuderne, som ville matche møblernes betræk, tapetet i stuen og tæppet under sofabordet.

Fra denne ende af stuen går man igennem den store gulv-til-loft-reol og ud til husets entré.

Jeg elsker detaljen med at man går igennem bøgerne og at stukken er blevet ført rundt om reolen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores blå stue - del 1