Lyse lagkagebunde

4 nemme opskrifter på hjemmebagte madpakkebrød

Spar penge og skru op for sundheden ved selv at bage brød til madpakkerne.

Jeg bager langt det meste af brødet til madpakkerne selv. Jeg kan godt lide at vide, hvad der er i så meget som muligt af vores mad, og så har jeg også kunne skære en god del af madbudgettet ved at bage brød selv.

Når det kommer til madpakkebrød er det for mig vigtigt, at det ser lækkert og indbydende ud. Det man ser med øjnene er utroligt vigtigt – især hvis der er tale om en madpakke, der har ligget i en taske nogle timer. Dernæst er det vigtigt, at det er mættende mere end 5 minutter og giver maven noget at arbejde med. Derfor har jeg typer af fuldkorns- og rugmel i mine opskrifter, og i nogle også revet grønt.

 

Her får du 4 nemme opskrifter på forskelligt sandwichbrød, der kan fryses og tages op efterhånden.

Du finder både opskriften på sunde sandwichbrød som indeholder rugmel, spinat og gulerod. De lækre trekanter er overstrøget med sesam og er faktisk bloggens mest læste opskrift. Den bliver fremsøgt mange gange dagligt, hvilket jeg godt forstår, for det er bare et virkelig lækkert brød til at smøre sandwich med.

Så er der opskriften på rugklappere med rugmel og chiafrød og opskriften på grove sandwich-baguettes som er et dejligt simpelt og klassisk madpakkebrød med fuldkornsmel.

Endeligt er der rugbrødsbollerne med revet squash og græskarkerner på toppen, hvor der virkelig er masser af gode fibre og mæthed at hente.

 

Klik på billederne nedenfor for at gå til opskrifterne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lyse lagkagebunde