Herregårdsboller (koldthævede)

Adams værelse

Dette indlæg har været længe undervejs, men jeg ville gerne være 95 % i mål med værelset inden, at jeg viste det frem her på siden.

Værelset du her skal se tilhører familiens yngste medlem og er et babyværelse (hvor mor indtil videre har haft tæt på 100% bestemmelsesret).

Det er ikke et særligt stort værelse – faktisk er det husets mindste. Det måler ca. 2,5 x 5 meter.

Til gengæld er dets vindue mod øst og der er simpelthen det skønneste sollys ind i værelset om morgenen og fomiddagen. Og et også behageligt lys resten af dagen. Jeg er sikker på, at det bliver et dejligt værelse at sidde og lege i!

De få kvadratmeter har vi udnyttet med en reol (der matcher gulvet), der er bygget fast til væggen. På den måde opnås opbevaringsplads i højden i rummet.

Kig ind i værelset fra den ene af vores to stuer: den grønne stue. På reolen er der masser af opbevaringsplads i form af kurve og store æsker, der matcher farverne i værelset.

Det første der springer i øjnene, når man kigger ind i værelset er nok det meget dominerende tapet med små fugle og sommerfugle. Du kan læse mere om vores valg af tapet til værelset i dette indlæg HER. Hele værelset er bygget op omkring farverne sart lysegul, støvet grøn, brune/beige nuancer og et tema med skovens dyr (dog har der også sneget sig en skildpadde og en dinosaur ind – det kan jeg godt lide, det giver et lille “twist” til noget eventyrlandinspireret).

Løsningen med at lave en panelliste rundt i rummet er praktisk af flere årsager; dels bliver det billigere at tapetsere rummet, dels giver det mulighed for nemt at tørre væggene af i børnehøjde. Og så synes jeg også det giver en helt ny dimension til rummet og lysner det op!

På værelset står Isaks gamle tremmeseng, som lillebror nu har overtaget. Det er en IKEA-seng, og den har jeg virkelig været tilfreds med. Den kan desuden indstilles så barnet kommer længere ned i sengen, og så kan siden tages af.

Bogkasse med bøger egnet til børn i alderen 0-2 år.

Adam har ligesom Isak en bogkasse. Det er en kasse fra IKEA, som jeg selv har malet. Tre af møblerne på værelset har jeg selv malet. Det kan du læse mere om i indlægget HER.

Et blødt gulvtæppe gør det behageligt at sidde, ligge og kravle, når der snart skal leges på værelset.

Tapet med fugle, træer og sommerfugle gør at man næsten føler at man er i en lille skov.

Sød trække-dådyr fra børnebrandet Sebra.

Udover den høje reol er der også en lille reol og en stol på værelset. Isak har en reol magen til den der står her – Isaks er bare i 3 niveauer. På børneværelset er det vigtigt med masser af opbevaringsplads til barnets legetøj, og det har jeg prioriteret på begge reoler. Der er masser af kasser og kurve. Derudover er den høje reol naturligvis fastgjort til væggen. Det er vigtigt på et børneværelse at høje møbler og møbler der er tunge, at de er sikkert fastgjort, så barnet ikke får dem ned over sig.

Den fine hæklede barnevognskæde kan jeg ikke tage æren for. Den har en af mine veninder lavet til mig.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Herregårdsboller (koldthævede)