Arranger en påskeægjagt

Fine legeting til en lille bilentusiast

Har du også en lille dreng eller pige derhjemme der er glad for biler?

Rolleleg, hvor barnet opsætter et univers med forskellige livagtige situationer, er fantastisk stimulerende leg for børn, som de kan få timevis til at gå med. Først skal der udtænkes, opfindes og bygges – og SÅ skal der leges og fantasien kan få frit løb med situationer børnene efterligner fra det de kender i virkeligheden eller måske har set i en film, læst om i en bog eller andet.

Isak er glad for biler og har både et gulvtæppe med veje på, et lille værkstedshus og forskellige små bygninger. Alt det samler han og bygger sin egen by – en verden med biler der kører på vejene, skal have benzin på – og ind i mellem er der en tyv løs i byen og så må politiet rykke ud!

Her den anden dag havde jeg bestilt disse fine trafikskilte hjem til ham. Så nu kan der også komme hastighedsgrænser og ‘parkering forbudt’ op i hans by-og-bil-univers. Det foranledigede i øvrigt også en snak om, hvad de forskellige skilte betød. Læring og leg i ét. Og så er det lækkert kvalitetslegetøj i træ.

Trafikskiltene er fra legetøjsbrandet Kids Concept, og de koster 179,95 kr. for en pakke med 10 stk. De er købt hos netbutikken Kids World, som jeg altid handler legetøj hos (og i øvrigt også klikker lækkert børnetøj hjem fra..). De har gratis levering, leverer hurtigt (ofte dag til dag) og jeg har aldrig haft en finger at sætte på indkøbsoplevelsen hos dem.

Isak har fødselsdag til maj og øverst på hans ønskeliste lige nu står også en bilgarage i 3 etager og med elevator fra netop Kids Concept. Den har han snakket ufatteligt meget om (og jeg tror det ender med, at jeg må købe den til ham i fødselsdagsgave). Jeg vil jo gerne støtte op om hans leg, som er så vigtig for hans udvikling. Og god leg kræver lidt godt legetøj. Nedenfor her linker jeg til de fine trafikskilte og andre gode ting til børn, der er glade for bil-leg.

1. Parkeringshus, Kids Concept // 2. 6 stk. legetøjsbiler, Bloomingville // 3. Gulvtæppe m. kørebane (130x90cm), Kids Concept // 4. 3 stk.arbejdsbiler, Bloomingville // 5. 10 stk. trafikskilte, Kids Concept // 6. Vejbane i filt (12 dele), Sebra // 7. Servicecenter m. værksted og bilvask, Kids Concept

Ovenstående er markeret som reklamelinks. Det betyder, at jeg får en lille smule kommission, hvis du klikker på linket og køber noget. Dette er en stor hjælp til driften af min blog. Jeg linker kun til produkter og webshops, som jeg selv benytter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arranger en påskeægjagt