MADPLAN til 4 dage
Du klikker på billederne ovenfor for at komme til opskrifterne.
INDKØBSLISTE til madplanen:
KØD OG FROST
1 pakke kyllingebryst – 2 stk. filet ca. 450g (du skal bruge én brystfilet, den anden fryses og bruges i næste uges madplan)
350g oksekød i strimler (gullaschkvalitet – skal simrestege)
250g oksekød i strimler (tykstegskvalitet – skal lynsteges)
75g bacontern (i en pakke er der ca. 200g – frys resten til kommende madplan)
250g skaldyr/rejer (køb gerne 500g som skaldyrsmix typisk sælges i – resten skal bruges i næste uges madplan)
KOLONIAL
1 brev fajitamix
1 pakke rispapir
1 flaske sød chilisauce (f.eks. DENNE)
1 pakke tortillapandekager (du skal kun bruge 3 pandekager – resten fryses)
250g tørret pasta
1 flaske peanutsauce (f.eks DENNE)
1 dåse hakkede tomater
1 dåse sorte bønner (du skal bruge 1/2 – frys resten i en lille pose)
FRUGT OG GRØNT
2 rødløg
1 hvidløg
1 kg kartofler
1 rød peberfrugt
1 lille pose spinat (køb 65g pose – brug halvdelen denne uge og resten i næste uges madplan)
2 stk øko citroner
500g champignon
300g gulerødder (men køb gerne en lidt større pose og spar penge – indgår også i næste uges madplan)
1 spidskål
2 æbler
200g cherrytomater
1 frisk basilikum
1 bundt forårsløg (du skal bruge ½ bundt denne uge – resten skal bruges i næste uges madplan)
1 pose sukkerærter
1 pakke milde chili (holder sig længe i køleskab – du skal også bruge chili til næste uges madplan)
MEJERI
1 yoghurt natural/A38/tykmælk eller lign (du skal kun bruge ca. 1½ dl i madplanen – spis resten til morgenmad)
250ml madlavningsfløde
BRØD
1 pakke naanbrød
1 flute/baguette
FRA DIT BASISKØKKEN (Men tjek lige om du har dette):
Salt
Peber
Sukker
Smør til stegning og til brød
Solsikke- eller rapsolie
Olivenolie
Æblecidereddike
Mælk
Sirup eller honning
Sovsekulør
3 stk hele enebær
Ingen kommentarer endnu