Ærtemos m. pære (+4 mdr.)

Salat med agurk, persille og dild

Denne salat elsker jeg at spise til sommerens grillmad. De væskefyldte, sprøde agurker og den aromatiske dild og persillen er perfekt som tilbehør til især kartoffelsalat og grillpølser – altså den lidt “fede” sommermad.

Og så er det en glimrende måde at få brugt alle de lækre agurker på, som vokser i mit drivhus her henover sommeren.

Hvis der er rester af den gemmer jeg det i en tupperware og bruger det i en ny salat dagen efter – f.eks. blandet med salatblade, blåbær og lidt melon. Eller sammen med tomat, peberfrugt, rødløg, oliven og fetaost. Der er masser af muligheder.

Men skønt smager den altså også – bare sådan her.

Opskrift på salat med agurk, dild og persille (tilbehør til 4 pers.)

Arbejdstid: 15 min.

 

Ingredienser

1 stor agurk eller 2-3 små drivhusagurker

Hakket persille, 4 spsk

Hakket dild, 4 spsk

1 øko citron

 

Sådan gør du:

Skyl krydderurter og agurk.

Skær agurken i helt små tern og hak krydderurterne groft.

Riv skallen af citronen og bland det hele godt sammen. Smag til med dryp af citronsaft.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ærtemos m. pære (+4 mdr.)