Bærsymfoni på nøddebund

Indretning: De forskellige rum i vores hus

Vores hus er efter en gennemgribende renovering efterhånden tæt på at være helt som vi gerne vil have det. Flere af rummene har jeg delt her på min blog – og flere vil komme til; bl.a. mangler jeg vores store badeværelse, gæsteværelse, bryggers/vaskerum, køkken og endnu en stue.

Dette indlæg er en opsamling på de rum jeg indtil videre har taget billeder af og delt her på min blog.

 

I vores indretning har vi en stor forkærlighed for det klassiske og romantiske og generelt en retro/vintagestil.

Vi er meget glade for farver og tapeter, og vores indretning er derfor alt andet end traditionel grå og hvid.

Du kan klikke dig rundt i de forskellige rum, ved at trykke på billederne her under.

 

2 kommentarer

 • anna

  hvor er det hyggeligt at følge med i din blog – det er spændende at se indretningen af de forskellige rum – ligesom din organisering af fødevarer har inspireret mig til at købe en del glas etc og gøre det samme. Jeg har fundet nogle sorte etiketter, som man kan skrive på med hvidt og som kan vasket væk igen hvis indholdet af krukken skulle ændres – det er et projekt jeg glæder mig til at kaste mig ud i – jeg kan ikke lade være med at tænke på hvor interessen for 50-indretningen i hjemmet stammer fra? er det ren nostalgi fra bedsteforældre eller noget helt andet- måske du vil skrive lidt om det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Forstadsmor

   Tak for din søde kommentar Anna.
   Og glad for, at jeg kan inspirere dig lidt. Det lyder rigtigt smart med de etiketter du har fundet!
   Jeg vil gerne skrive lidt om hvor inspirationen kommer fra på et tidspunkt.
   Har allerede berørt det lidt synes jeg i indlæggene om vores stue. 🙂
   KH
   Theresa / forstadsmor

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bærsymfoni på nøddebund