Madpakkebrød (uden kerner)

Makeover: Køkken (før og efter billeder)

Det her er muligvis mit mest vanvittige “gør-det-selv”-projekt til dato.

Et kæmpe stort gammelt IKEA-køkken fra 90’erne. 12 meter sokkel. 35 skab- og skuffefronter. Et ønske om at det skulle se pænt ud – men uden at koste en formue. 2 børn jeg går hjemme med (hvoraf den ene er 8 måneder) og en ambition om, at “det fikser jeg da lige selv på en uges tid”.

Godt så …

Det gjorde jeg faktisk også. Men hold nu …. et arbejde og en proces det har været!

Jeg har skilt køkkenet fuldstændigt ad, fjernet alle greb, slebet alle fronter 2 gange, repareret fronter der havde hak og skrammer, vasket det hele ned i grundrens, malet det hele 3 gange, monteret alt igen og sat nye greb på.

Derudover er der kommet nye lamper op og så er bordpladen blevet slebet ned og har fået en gennemsigtig olie, så den matcher egetræsgulvet i køkkenet.

Og jeg er virkelig glad og tilfreds med mit nye køkken!

Det føles nærmest som et helt nyt køkken – og så har det kun kostet under 5000 kroner. Læg endda dertil at mit køkken er sådan relativt stort. Man kommer altså endnu længere for pengene i et eventuelt mindre køkken.

Hvis du selv overvejer at male dit køkken og give det et nyt look, så skal du bestemt følge med her på min blog i de næste par indlæg, hvor jeg vil fortælle om de ting jeg har gjort, give mine bedste tips og tricks fra processen og komme med gode idéer til, hvordan du kan forny dit køkken på et lille budget.

Alt om min køkkenforvandling

For at dette indlæg ikke skal blive alt for langt og uoverskueligt, så har jeg valgt at lave 3 indlæg om min køkkenproces.

  • Et indlæg der viser overordnede før/efter billeder (dette)
  • Et indlæg der zoomer ind på alle detaljerne i mit køkken
  • Et indlæg til dig der også gerne vil kaste dig ud i at forny dit køkken på en budgetvenlig måde ved at male køkkenlågerne

Du kan klikke dig videre til de næste to indlæg i bunden af dette.

Herunder følger før og efter billeder af mit køkken.

Ovenfor: Før og efter billeder sommeren 2020

Nedenfor: Vi har haft nøglerne til huset i 2 dage og er i gang med at bryde hul i væggen mellem køkken og den ene stue. Gulvene skal skiftes, der skal males og tapet op. (september 2018)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madpakkebrød (uden kerner)