Laks og ærtehapsere til de mindste (+6 mdr.)

Spinat og linsehapsere til de mindste (+9 mdr.)

Her får du opskriften på hapsere som både indeholder spinat, grønne linser og kikærtemel. Alle fødevarer der indeholder en god portion jern, hvorfor disse hapsere er en kilde til jern.

Grundet indholdet af spinat anbefaler jeg dem fra 9 mdr. og som del af en varieret kost.

Gode i madpakken eller som del af frokost eller aftensmad.

For flere gode opskrifter til de mindste og hverdagsinspiration følg mig på Instagram (KLIK HER).

Opskrift på spinat og linsehapsere (ca. 9-12 stk.)

Arbejdstid: 30 minutter

Anbefalet alder: Fra 9 mdr. (indeholder spinat)

 

Ingredienser

½ dl kogt vand

1 ært grøntsagboullion

2 æg

½ dl solsikkeolie eller rapsolie

1½ dl grønnelinser, skyllet (fra dåse)

75g spinat, skyllet og hakket

2 dl kikærtemel

1½ dl hvedemel

+ lidt smør eller smagsneutral olie til muffinformene

 

Sådan gør du:

Udrør med en ske et lille stykke grøntsagsboullion i det kogende vand. Lad det stå og køle lidt og forbered imens spinat og linser.

Rør æggene, bouillionvandet, olie, spinat og linser sammen og vend melet i.

Fordel i smurte forme (bedst at bruge muffinforme af silikone) og bag ved 200 grader almindelig ovnvarme i 15-20 minutter til hapserne er faste.

Lad afkøle helt inden servering.

Kan fryses.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laks og ærtehapsere til de mindste (+6 mdr.)