Ærtecreme til de mindste (+6 mdr.)
Ærtecremen her er det lækreste smørrepålæg på både lyst og mørkt brød. Det har en mild smag af ærter med en smule fylde fra den mayonnaise der røres i.
Prøv også at servere den som dyppelse til barnets øvrige mad – f.eks bagte grøntsager – eller vend nogle pastaskruer med den.
Opskriften er markeret som indeholdende æg grundet mayonnaisen.
For flere gode opskrifter til de mindste og hverdagsinspiration følg mig på Instagram (KLIK HER).
Opskrift på ærtecreme (1 lille glas, ca. 200ml)
Arbejdstid: 5 minutter
Anbefalet alder: Fra 6 mdr.
Ingredienser
2 dl ærter fra frost
1 spsk mayonnaise
Sådan gør du:
Kom ærterne i en skål og overhæld dem med friskkogt vand. Lad stå 1 minut og hæld så vandet fra.
Blend ærterne til en helt fin pure med en stavblender.
Rør en spsk mayonaise ud i ærtemassen og fyld det i et rent glas med låg.
HOLDBARHED: 4 dage i køleskab
Ærtecreme (til højre) og torskerognsmousse (til venstre). To velsmagende smørepålæg man nemt selv kan lave.
Ingen kommentarer endnu