4 x hjemmelavet "to go" smoothies

Inspiration: Billedevæg m. safari tema

1. Hazy Palm Trees plakat // 2. Persian Leopard plakat // 3. The giraffe plakat // 4. Cheetahs plakat // 5. Lion King plakat // 6. Sunray Palm plakat // 7. Jungle parrot plakat // 8. Leopard in the wild plakat // 9. Elephants on the savannah plakat // 10. Pink shadow plakat // 11. Baby turtle plakat // 12. Papayas in the sun plakat // 13. Elephants and zebras plakat // 14. African Lion plakat

Jeg er for tiden i gang med at lave et nyt værelse til vores ældste barn, Isak (6 år), som har et ønske om et mere “stor dreng” værelse end det han har nu.

Værelset er malet i en smuk brun-beige farve, og selvom vi hjemme hos os er glade for mønstrede og farverige tapeter, så har hensigten med at male værelset netop været, at det så er nemmere at ændre værelsets udtryk når han om 2 år eller 4 år, synes at stilen skal være lidt en anden.

Men Isak vil stadig rigtig gerne have motiver på væggene og gerne i “Safari jungle”-tema som han synes hans nye værelse skal være i. Og her kom idéen til en billedevæg så ind!

Jeg har derfor været på udkig efter plakater med vilde dyr, jungle og palmer og fundet alle disse fine plakater (øverst i indlægget her) hos Desenio.

Desenio har masser af inspiration til netop billedvægge, og sammensætningen af dem, så de får et smukt, fængende og harmonisk udtryk. Inspiration til konkrete billedevægge kan findes både på deres hjemmeside og deres Instagram (@desenio).

Jeg har til mig valg af billeder taget udgangspunkt i nedenstående billedevæg (“Wild Flower Dream”) fra Desenio hjemmeside, hvor vægfarven matcher den på Isaks nye værelse. De billeder jeg har udvalgt øverst i indlægget matcher denne farve smukt (men også andre kølige nuancer og endda en hvid væg), da de er i samme farvetone-skala.

Væggen skal indeholde 8-10 plakater, og jeg er endnu ikke helt sikker på hvilke af de 14 billeder det bliver, men det skal jeg have fundet ud af indenfor de kommende dage og have bestilt dem hjem.

Desenio har nemlig 35% rabat på plakater i dag og frem til 2. august. Med koden ‘forstadsmor10’ får du yderligere 10% rabat, hvis du også skal shoppe plakater.

Og så skal jeg selvfølgelig nok opdatere om hvilke billeder jeg (og Isak) ender med at vælge og hvordan billedevæggen kommer til at se ud.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 x hjemmelavet "to go" smoothies