Inspiration: Billedevæg m. safari tema

4 x havregrød på en ny måde

Havregrød er en nærende, mættende og budgetvenlig morgenmad, men som småbørnsforælder så ved jeg også, at børn af og til har det med ud af det blå at nægte den traditionelle havregrød i perioder.

Og så kan man stå der og synes det er svært med alternativer eller ærge sig over at have kogt havregrød som den lille ikke vil indtage.

Der er MASSER af gode alternativer til havregrød som morgenmad, så dem kan man selvfølgelig kaste sig ud i (tjek f.eks. min “morgenmad til baby”-kategori LIGE HER).

For flere gode opskrifter til de mindste og hverdagsinspiration følg mig på Instagram (KLIK HER).

Men vi kommer ikke udenom at morgenmad med havregrød er en nem og god (og billig) spise.

Og derfor får du her mine 4 favoritopskrifter på havregrød på en ny måde. Udover at fungere som morgenmad, så er tre af dem egnet som “to go” mad for det lille barn og nemme at have med på farten eller som mellemmåltid.

I to af opskrifterne kan du bruge allerede tilberedt og nedkølet havregrød (grødboller og morgenmads-hapsere), i en af opskrifterne får du en havregrød der kan skæres ud i stave (bagt havregrød) og i den sidste får du en en havregrød med en mere fin konsistens og lækker smag (mango-havregrød).

Klik dig ind på opskrifterne lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration: Billedevæg m. safari tema