Osso buco m. gurkemeje risotto

Adventsdekoration – skovbund, sukkulenter og sølv

Nu er der ikke længe til at adventstiden begynder og nedtællingen til juleaften er officiel.

Og derfor har jeg selvfølgelig fået styr på årets adventsdekoration, som du kan se billeder af i indlægget her (måske til inspiration?). Dekorationen med kalenderlys venter jeg med at lave til på søndag, hvor jeg har lovet børnene, at vi skal hygge med at lave juledekorationer. Isak vil gerne lave en til sin mormor, og jeg tænker at Adam også skal have lov at prøve at lave en lille dekoration. For sidstnævnte må succeskriteriet vist bare være, at han ikke spiser alt for meget mos og ler …

Alle adventssøndage hygger vi altid med æbleskiver og julemusik imens der er lys i adventsdekorationen. Sådan skal det selvfølgelig også være i år.

Årets adventsdekoration hjemme hos os består af en krans i grene med lav, hvor jeg i midten og rundt om kransen har sat pudemos. Rundt om har jeg placeret små sukkulenter, og så har jeg i år kastet mig ud i adventslys der IKKE er hvide (for en gangs skyld). Jeg har desuden pyntet med små julekugler i sølv og grankogler. Meningen er at kransen skal lede tankerne hen på en eventyrlig skovbund.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Osso buco m. gurkemeje risotto