Pakkeliste til fødselstasken

De sødeste striksæt til under 250 kr. (str. 50-74)

I dette indlæg finder du links til de sødeste striksæt fra H&M til baby lige nu. Alle til en pris under 250 kroner.

Jeg er generelt rigtig glad for H&M’s tøj til børn, som er fine designs til en pris hvor alle kan være med.

Og de har faktisk så god en kvalitet, at de sagtens kan gå i arv fra barn til barn. Så jeg har et par stykker liggende klar fra Adam også, men sættet på billedet øverst i indlægget her har jeg købt til lillebror – og lige nu er det sat ned til kun 99,-!

For mig har sæt som disse mest givet mening, når barnet er blevet bedre til at varmeregulere og i højere grad kommer ud på gulvet, hvor en bluse over bodystocking kan give lidt ekstra varme. Alle sættene linket til her fåes dog fra str. 50/56 og opefter.

1. Sæt i lys muldvarp, økologisk bomuld (189,-) // 2. Sæt i mørkegrå, økologisk bomuld (99,-) // 3. Stribet sæt, økologisk bomuld (249,-) // 4. Sæt i kabelstrik, økologisk bomuld (249,-) // 5. Prikket sæt, bomuld (179,-)  // 6. To-farvet sæt, økologisk bomuld (99,-)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pakkeliste til fødselstasken