De sødeste striksæt til under 250 kr. (str. 50-74)

4 x madpakker (10 mdr. – 3 år)

I dette indlæg har jeg samlet 4 eksempler på madpakker til det helt lille barn (fra 10 mdr. hvor man selvfølgelig altid skal tilpasse efter hvor ens barn er spisemæssigt og mundmotorisk/finmotorisk).

For endnu flere tips til børns mad og inspiration til hverdagen i en børnefamilie følg mig på min Instagram profil (KLIK HER).

Madpakkerne her er tænkt i forlængelse af en BLW-kost, hvor barnet selv styrer spisning og griber efter maden. Alle madpakkerne indeholder gode mættende fibre, lidt kød, frugt og grønt.

Udskæring af maden er tænkt efter at barnet skal kunne holde om det nemmest muligt og at minimere risiko for mad der sætter sig i halsen; derfor er der alene bløde madvarer og mad i stave. Men igen – tænk altid over hvor dit barn er spisemæssigt og tilpas.

Madkassen vist i indlægget her er fra Yumbox og modellen “Original” med 6 rum.

# MADPAKKE 1

Mini blåbær-banan muffins (hindbær i stedet for blåbær), kernefri fuldkornstoast m. leverpostej i midten, kyllingestrimler, letkogt squash, goudastave, majs, lyse kiks og moden/blød mango i stave.

# MADPAKKE 2

Mini figenstang m. pære/æble, letristede rugbrødsstave, kogt skinke i strimler, stjernekiks, pägen fuldkornsklappere smurt m.  smør og pesto, majskiks, cheddar/gouda tern, cantaloupe melon, agurk og cherrytomat.

# MADPAKKE 3

Pägen havrebolle i stave, tortellini m. spinat, pizzastykker, ovnbagt rødbede, hindbærpuffs, hummus, banan og hindbær.

# MADPAKKE 4

Dino majskiks m. tomatsmag, rugbrød klapsammen m. smelteost, kogte gulerodsstave, vindruer, snack salami, pastaskruer, sesamkiks, rosiner, hårdkogt æg og babyvenlig frenchtoast.

Find opskrift

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De sødeste striksæt til under 250 kr. (str. 50-74)