Tre enkle og smukke vinterdekorationer

Nu som blogger igen!

Nogle læsere af dette indlæg vil måske huske mig fra min tidligere blog i eget navn, som sidenhen blev til “mommymommy.dk” inden jeg helt besluttede at stoppe med at blogge. Det er nu lidt mere end to år siden.

Jeg har savnet at blogge, for jeg kan godt lide processen i at skrive, tage billeder og dele ting med alle de søde læsere jeg var så heldig at have indtil, at jeg lukkede bloggen ned. Der er ikke noget fuldstændigt svar på ‘hvorfor’ jeg gjorde det. Dels var det et spørgsmål om prioritering af tid, dels et spørgsmål om andre karriereveje jeg ville arbejde hårdt og målrettet efter.

Sidenhen er der sket meget i mit liv.

Jeg bor nu med min familie – Isak på 3½ år, min kommende mand og vores hund Carlo – i et villakvarter i Ballerup.

Derfor har jeg også døbt bloggen “Forstadsmor”.

Mit nye blogunivers kommer til at handle om det traditionelle familieliv i forstaden: om madlavning og gode opskrifter, boligindretning og DIY’s samt tips til børnefamilien.

Jeg elsker at gøre noget ud af hverdagen og sætter en dyd i at være “husmor” med alt, hvad der hører til. I en travl hverdag som børnefamilie og hundeejer, hvor begge forældre arbejder, kræver det planlægning at få hverdagen til at hænge sammen. Et af bloggens fokuspunkter vil netop være, hvordan man (kan forsøge at..) lykkes med dette.

Jeg håber, at denne blog kan inspirere andre kvinder/mødre til deres hverdag, madlavning og hyggelige projekter i hjemmet og at den kan give “aha-oplevelser” i forhold til nogle situationer man som moderne mor står i.

I løbet af de kommende dage vil jeg opdatere bloggen med de første ‘rigtige’ indlæg, men jeg har allerede lagt et enkelt indlæg ud om tre enkle og smukke vinterdekorationer, som du kan læse lige HER.

Min gamle facebookside er ved at skifte navn, så hvis du her har “liket” min tidligere blog, skulle du gerne se indlæg fra denne nye blog snarest på facebook også. Jeg har også åbnet min instagramprofil igen, så her kan du følge med under profilen “forstadsmor.dk”.

Kærlige Hilsner

Theresa

 

Photocredit i dette indlæg: Brian Lichtenstein Photography

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre enkle og smukke vinterdekorationer