Banankage m. smeltet chokolade og crunch

Mine yndlings graviditetskjoler

Det kan føles som lidt af en udfordring at klæde sig som gravid, så snart den der babybule titter frem.

Med en voksende mave (nu i 24. uge) har jeg måtte indse, at det virkelig ikke går med mine plisserede løse nederdele… De lagde sig slet ikke om maven, men fortsatte bare ud over den som en dug – jeg lignede simpelthen julemanden i kjole! Det var bestemt ikke klædeligt og jeg følte mig slet ikke tilpas.

De alt for stramme kjoler og nederdele går heller ikke længere. Alene af komforthensyn. De nederdele og kjole jeg allerede har hængende, der sidder tæt og har MASSER af elastik (og er i blødt stof!), dem bruger jeg dog endnu. Jeg bruger, hvad jeg kan og føler mig tilpas i af det jeg allerede har hængende. Alt i blødt stof med masser af elastik er godt har jeg fundet ud af. Løse kjoler og nederdele til en normalt slank figur er knap så gode.

Jeg er ikke fan af at udskifte hele garderoben under en graviditet. Det er både dyrt og føles ikke særligt bæredygtigt at købe et helt klædeskab med tøj man har på de 6 måneder af graviditeten, hvor der er en mave at tage hensyn til i påklædningen.

Jeg har dog – som det ses i indlægget her – købt et par kjoler, der er syet til gravide, og jeg er virkelig begejstret for dem! Der ryger nok også et par mere ind i skabet her de sidste par måneder.

Nedenfor linker jeg til de to kjoler, jeg har på i indlægget her, og tre kjoler, der står på min ønskeseddel.

Samtlige kjoler kan også bruges til efteråret med strømpebukser under og en strik over.

Psst..! Alle kjolerne ligger til under 400 kr. 1. ASOS Maternity, square neck scallop floral pep him midi dress // 2. ASOS Maternity, midi jacquard floral column dress // 3. ASOS Maternity, nursing crop top plisse midi dress // 4. ASOS Maternity, wrap detail midi dress // 5. ASOS Maternity, angel sleeve midi pencil dress

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Banankage m. smeltet chokolade og crunch