Pistaciegifler

5 tøjmærker til baby du skal kende

Når det kommer til indkøb af baby- og småbørnstøj har mit mantra altid været “lidt men godt”. Jeg har aldrig været sådan en mor med sækkevis af babytøj i alle mulige størrelser til Isak. Faktisk har vi altid kun haft lige nøjagtigt det vi skulle bruge – hverken mere eller mindre. Dét at jeg aldrig overshopper har givet rum i budgettet til altid at købe nogle gode kvalitetsting i lækre materialer. Dette bl.a. når det kommer til sko og overtøj.

Jeg indkøber især basisting i H&M (bodystockings, undertrøjer og bluser) og så har jeg efterhånden fundet mine favoritter indenfor forskellige baby- og børnebrands. Dette er brands med styles jeg købte til Isak for 4-5 år siden, og hvor jeg også køber ting til kommende lillebror. Mange af tingene har dog holdt fra Isak, og derfor kommer lillebror også i genbrug fra disse lækre brands.

Her giver jeg mit bud på 5 børnetøjsmærker du som kommende mor helt sikkert SKAL kende, hvis du spørger mig.

Fra JOHA ses ovenfor: Uld body, lysegrå // Uld kyse, hvid // Uld-silke kyse, hvid m. mønster // Uld leggings, creme // Uld leggings, koksgrå // Køredragt i babyuld, koksgrå // Uld luffer, creme

JOHA er klart en favorit, når det kommer til lækre ting i uld. Især er jeg vild med deres køredragt/heldragt, vanter og huer. Og så laver de nogle enormt lækre bodystockings i helt tynd merinould.

Køredragten er i det blødeste babyuld og er genial til ture i barnevognen i de kolde måneder. Deres bodystockings består af et virkeligt tyndt og lækkert uldmateriale, som forbliver blødt og lækkert selv efter mange ture i vaskemaskine (OBS: husk uldprogram). Deres leggings er jeg helt vild med til, når det lille barn begynder at rejse sig og gå. Dem har Isak haft mange af i 1-2 års alderen og de er nærmest umulige at slide op.

Fra H&M ses ovenfor: 3-pak bomuldsbody // 5-pak slå om-bodyer // 2-pak natdragter // Trøje og bukser, bomuldssæt // Sokker i uldblanding // 2-pak strømpebukser // 3-pak frotté strømper

H&M er et super godt sted at indkøbe alt basistøjet til dit lille barn: bodystockings, trøjer, undertrøjer, natdragter, strømpebukser og sokker kommer i en god kvalitet og til en pris alle kan være med på. De har også nogle rigtig søde tøjsæt – se bare det lysegrå ovenfor!

Selv køber jeg især bodystockings hos H&M, hvor de laver nogle med slå-om-åbning, så du slipper for at skulle have stramme bodystockings over hovedet på det lille spædbarn. Meget praktisk! Desuden holder tøjet en pæn pasform vask efter vask.

Fra MP ses ovenfor: Rosa strømpebukser (bomuld) // Petroleum strømpebukser (bomuld) // Grå glimmer strømpebukser (bambus) // Koksgrå strømpebukser (uld-bomuld) // Creme strømpebukser (uld) // Brunmeleret strømpebukser (bomuld)

Jeg synes strømpebukser er det mest fantastisk til små børn fra nyfødt til 15-18 måneders alderen – uanset om det er dreng eller pige. Strømpebukser giver barnet en utrolig god bevægelsesfrihed; ingen dumme buksekanter der strammer, ingen bukseben der glider op og ingen sokker der ryger af. De sidder tæt og giver barnet gode muligheder for at udvikle motorikken og høj komfort, når man som lille barn ligger meget ned. Jeg er IKKE fan af jeans  babystørrelser – heller ikke selvom det kan se nok så nuttet ud. Det sidder bare ikke ligeså godt på barnets krop og kan umuligt være behageligt at sove i.

MP’s strømpebukser er min absolutte favorit, og som du kan se på billedet øverst i indlægget, så er der allerede indkøbt til lillebror. De sidder så godt på især slanke og lange småbørn, elastikken bliver aldrig træt og så kommer de i mange fine farver og lækre materialer.

Fra SELANA ses ovenfor: Sweater m. høj hals og hulmønster (creme) // Sweater i uld m. høj ribkrave (blå) // Dobbeltlags silkesvøb (cocoa) // Mønsterstrikket silkebluse (cocoa) // Let silkebluse (natur) // Silkekyse m. hvid kant (cocoa)

Hvis du indtil videre har kunne vinge af, at du godt kendte mærkerne i forvejen, så kommer der måske ét du ikke kendte her; nemlig Selana der er et schweizisk mærke i absolut luksusklassen. Alt er i økologisk bomuld, silke og uld og har det fineste design.

Jeg køber især de fine trøjer og kyser fra Selana, som perfekt regulerer temperaturen på dit barn. Med deres trøjer er baby aldrig klam og svedig på ryggen. Og så står bluserne simpelthen så fint til et par strømpebukser, hvis du spørger mig.

Fra MARMAR ses ovenfor: Slå-om-body (hvid m. mønster) // Slå-om-body (Rosa) // Slå-om-body (blå) // Termodragt (grå) // Termojakke (mørk pudder) // Heldragt m. fødder (grå) // Heldragt m. fødder (lys)

Marmar er igen et rigtigt godt kvalitetsmærke, hvor jeg synes, at man får meget for pengene. Der er to ting jeg især vil fremhæve hos dem; deres termotøj som er i en vanvittig lækker kvalitet og pasform samt generelt deres utroligt bløde bodystockings og natdragter. Derud sker der lidt mere hos MarMar på designet, når det kommer til mønstre og farver. Og specielt til små babypiger har de nogle helt enormt søde bodystockings med blonder, flæser og fine farver.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pistaciegifler