3 lækre bruschettas til grillmaden

Find nemt mine opskrifter

Jeg får ofte beskeder fra læsere om, hvor man genfinder en af mine opskrifter. Ofte er der tale om opskrifter som jeg måske har udgivet for længe siden, og ja, så er det jo nærmest umuligt at sidde og ‘scrolle’ tilbage for at finde den.

Jeg vil gerne gøre det nemt for jer at bruge min hjemmeside, og det har netop været efterspurgt at der var en nem måde at finde en specifik opskrift på.

Derfor har jeg nu lavet en alfabetisk oversigt over alle mine opskrifter til jer.

FIND OVERSIGTEN VED AT KLIKKE LIGE HER

Oversigten kan altid findes når du besøger min blog/hjemmesiden.

Og den kan både findes fra computer – her finder du den oppe i menubaren under “Find opskrift” – men du kan også bruge den fra din mobiltelefon.

For både hjemmeside på computer og mobilversionen gælder det desuden, at du altid kan bruge “søg”-feltet til at finde en opskrift. Søg f.eks. på “pizza” og både min opskrift på pizzabunde og pizzasnegle vil komme frem.

Jeg håber, at dette værktøj kan være gavnligt, når du står og leder efter en bestemt opskrift.

Og husk – er der et indlæg eller en opskrift du ikke kan finde, så tøv ikke med at sende en besked til mig over facebook eller instagram. Så sender jeg dig hurtigst muligt et direkte link.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 lækre bruschettas til grillmaden