Gulerod-/Majsgrød (+4 mdr.)

Når baby skal sidde op i barnevognen

Den anden dag var jeg og ungerne på vej på legepladsen i det gode vejr, da Adam (6 mdr.) i barnevognen besluttede at vise mig, hvordan han altså kan trække sig selv op fra liggende til siddende stilling og bruge barnevognskassen som klatrestativ.

Godt så.

Jeg måtte konstant på turen holde ved ham og forsøge at navigere barnevognen samtidig. Ikke helt optimalt.

Da vi kom hjem fandt jeg derfor straks Isaks gamle barnevognssele frem. Den er fra Babydan og fungerer upåklageligt endnu. En rigtig god sele som jeg er helt tryg ved sikkerheden i, som ikke efterlader mærker på baby eller skarver nogen steder og så har den åndbart rygstykke.

Den eneste lille negative ting jeg kan sige om den er, at det lukke-stykke der sidder omkring spændet (spændet der “låser” selen om barnet) er lidt dumt. Det skal ligesom dække spændet. Hvorfor at det skal det, ved jeg ikke helt…. for spændet sidder simpelthen så godt fast at jeg virkelig skal trykke til for at det løsnes. Det er fuldstændig det samme som ved en autostol. Men her har man altså det her stykke stof rundt om spændet som lukkes med velcro. Og det velcro har begge mine babyer sidder og åbnet. Det har ikke nogen funktionel betydning eller sikkerhedsbrist at børnene gør sådan … men det ser lidt fjollet ud at det sidder og “flapper” når baby åbner det. Det er en ligegyldig ting for mig, men eneste detalje jeg kan påpege.

Barnevognspuden derimod er et nyindkøb. Det var virkelig noget jeg manglede til Isak, hvor jeg altid stakkede puder og dyner bag ham. Og jeg vil sige at de 200 kroner denne koster er enormt godt givet ud. Den holder formen og giver behagelig støtte til barnets lænd og ryg, når udsigten skal nydes under turen. Den er fra Kongens Sløjd og kommer i de fineste mønstre, så der er helt sikkert noget for enhver smag og stil. Personligt kunne jeg ikke stå for det her med citroner på – så fint hvis du spørger mig! Betrækket er super blødt og lækkert og består i øvrigt af 100% økologisk bomuld.

BARNEVOGNSSELE, BABYDAN (HER)

BARNEVOGNSPUDE, KONGENS SLØJD (HER)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gulerod-/Majsgrød (+4 mdr.)