Hummerbisque m. kammusling og persilleolie

GRATIS: Min indkøbstracker til print

Savner du overblik og styring med familiens madbudget eller er madbudgettet skredet på det seneste, så er der hjælp at hente i at føre en dagbog over familiens indkøb. Det kan man gøre med en såkaldt “indkøbstracker”, der er en budgetplan man løbende udfylder hver gang der handles. På den måde har man overblik og kan følge sit forbrug og målsætninger for familiens madbudget. Det kan også bidrage til målsætninger om at handle ind færre gange, men samle sine indkøb og undgå impulskøb.

Det kan endda virke motiverende til ikke kun at holde sig indenfor budgettet, men også spare en lille smule op af det. Hvis der er penge til overs i slutningen af måneden kan man aftale at det går til en ferieopsparing eller penge der sættes til side til julegaver eller andet.

Men først og fremmest handler det selvfølgelig om at få syn for sit forbrug og følge det løbende, så ens madbudget overholdes.

Du kan herunder se hvordan du bruger indkøbstrackeren. Det kræver kun at du gemmer dine bonner og bruger 20 sekunder på at notere dine indkøb når du kommer hjem. Nederst kan du klikke på boksen og hente den printvenlige version – og så er du i gang!

BEMÆRK: I oversigten vil du se at der er sat skemaer af til 4 uger (hver måned hele året tildeles ugenumrene 1-4). Årets måneder varierer ift. hvilken ugedag de starter på og slutter på, og nogle måneder reelt har lidt mere end 4 hele uger. I uge 1 starter man altid med at notere første dag man handler denne måned. Uge 4 indeholder månedens sidste hele uge + de dage der er frem til lønningsdag. Man kan derfor vælge at tildele denne uge lidt flere penge end de andre uger, hvis man ønsker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hummerbisque m. kammusling og persilleolie