Blomsterne jeg altid har i vores soveværelse

Mine 50’er inspirerede kjoler

Jeg går i kjole næsten hver dag, og jeg elsker den klassiske lidt retro-inspirerede stil.

Det kan både være et stramt pencilskørt, swing-skørt eller en plisseret en af slagsen. Gerne både nederdele og kjoler, som jeg matcher med lidt grovere striktrøjer eller bluser. Her om vinteren har jeg et par ankelstøvler på til og naturligvis strømpebukser under (man er vel mor-praktisk-type… hvem går lige i bare ben på denne årstid??). Om sommeren har jeg en sandal med lidt hæl, ballerinaer eller sneaks på. Det sidste SÅ dejligt praktisk med hund og barn.

På billedet ovenfor har jeg en (jule)kjole på, som er designet og syet af Kirsten Kytner. Kirsten holdte tidligere til i Nyhavn i København, men har nu flyttet sin kjolesalon til Viborg. Dog sender hun stadig sine smukke kjoler til sine mange kunder i København.

Jeg elsker Kirstens kjoler, som virkelig skiller sig ud med deres farver og valg af tekstiler, og pasformen er fantastisk.

Mine nederdele og kjoler skal gerne have lidt længde og hvert fald gå til knæene eller lige under. Jeg finder tit smukke kjoler, som jeg forelsker mig i, men ofte er de simpelthen for korte. Synes jeg. Måske jeg er blevet gammel, men jeg føler mig utilpas i en kjole, der stopper midt på låret, og hvor jeg skal rende og “trække ned” i den, for at være sikker på ikke at se upassende ud.

Jeg går også af og til i bukser. Mest i weekenden, når jeg gør rent derhjemme, er i skoven med hund og familie eller i haven. Til hverdag kan der også sagtens snige sig bukser ind, men så er det den højtaljede version.

Hvis jeg skulle skifte garderobe med nogen, skulle det være January Jones i rollen som Betty Draper. Det ville jeg ikke have noget imod! Netop Betty formår nemlig at have en sofistikeret, elegant og klassisk stil uanset om hun bærer kjole eller et par højtaljede bukser, skjorte og en cardigan.

Nedenfor finder I lidt billeder (igen i en af Kirstens kjoler), som er min favorit-sommerkjole. Du finder desuden et link til hendes facebook-side HER.

Jeg har spurgt Kirsten om hun vil designe og sy min brudekjole (ja, jeg skal nemlig giftes med ham der jeg kalder min mand, her til foråret!).

– Indlægget er ikke sponsoreret. Mine kjoler fra Kirsten er ikke fremsendt som gave og jeg har heller ikke modtaget et honorar for at skrive dette indlæg – 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomsterne jeg altid har i vores soveværelse