Simpel og uperfekt buket

Vinterbuket i den blå stue

I vores blå stue står disse to klassiske blå porcelænsvaser fra Royal Copenhagen. De er ikke så meget oppe i tiden som Lyngby-, kähler vaserne eller Royal Copenhagen vaserne i varianterne musselmalet og blå mega riflet.

Som så meget andet, er det dog ikke, hvad boligmagasinerne og trends i Imerco siger, der styrer, hvad jeg har stående i mit hjem. Og de blå vaser fra netop Royal Copenhagen er i følge min mening klassiske, tidsløse og komplimenterer i øvrigt vores stues øvrige farver ganske smukt.

Hvis du også synes om de blå vaser, så fås de med et hav af forskellige motiver og jeg kan afsløre, at de ikke er specielt dyre på diverse loppemarkeder og online salg. Prislejet for vaserne er pt. 200-300 kr. pr. stk. for de vaser, jeg her har stående.

Tilbage til det indlægget egentlig handler om; vaserne trængte til nye blomster. Jeg havde ladet nogle blå hortensiaer tørre ud tilbage i efteråret, og de har faktisk stået smukt i disse vaser indtil nu. Nu skulle der ske noget andet.

Foråret er på vej og jeg glæder mig efterhånden MEGET til det, og til at få flere spændende blomster ind i hjemmet (og ja, selvfølgelig til alt det, der skal springe ud i haven). Med disse to blomsterbuketter føler jeg, at jeg allerede har budt foråret lidt velkommen, men at buketten alligevel passer til årstiden med det lidt kølige udtryk, der dominerer.

De to vaser i forskellige højder giver mulighed for at lege med blomsterne og deres udtryk i to niveauer.

Buketterne er arrangeret med grønne nelliker (farven kaldes også “lime”), hvid brudeslør, hvide løvkøjer og lyserøde gnister.

Længderne på blomsterne er bevidst klippet forskelligt for at understøtte det tilfældige udtryk. Ved at arrangere blomsterne i to vaser med forskellig højde, side om side, får man næsten tankerne hen på sommerens stauderbede.

I øvrigt dufter disse blomster fantastisk sammen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simpel og uperfekt buket