Koldrøget laks m. rugbrødscrunch, rygeostcreme og frysetørret hindbær

Amerikanske pandekager m. twist af appelsin

Der er bare noget over de lækre små amerikanske pandekager. De bløde og svampede pandekager er en himmelsk mundfuld i følgeskab med sirup, chokoladecreme eller syltetøj.

De er perfekte på morgenbordet og faktisk meget hurtige og nemme at lave.

Lav en stor portion og saml pandekagerne på en tallerken under stanniol og et viskestykke. Så kan du bage dem alle på én gang og servere en stor stak pandekager på morgenbordet.

Du får min opskrift her.

 

Opskrift på amerikanske pandekager med et twist af appelsin (ca. 10-14 stk.)

Tid: 20 minutter

 

Ingredienser:

3 dl hvedemel

½ tsk kardemimme

2 spsk sukker

1 tsk bagepulver

1 tsk vaniljesukker

1 spsk appelsinskal (øko)

1 spsk madlavningsolie (neutral smag – f.eks. raps eller solsikkeolie)

2 dl mælk

2 æg

 

Sådan gør du: 

Kom alle ingredienserne i en målekande (størrelse 1 liter) og pisk det hele til en ensartet masse med en elpisker.

Varm en pande op og kom en klat smør på. Hæld pandekagedejen på i små klatter og bag dem på panden til de er gyldne. Vend dem undervejs.

TIP! Server pandekagerne med sirup, blåbær, frysetørret jordbær og hakkede pekannødder til.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koldrøget laks m. rugbrødscrunch, rygeostcreme og frysetørret hindbær