Ananas-mango is

I sommervarmen er der ikke noget bedre end en kølig, læskende is – og hvis din is er hjemmelavet bliver det kun endnu bedre!
Her får du opskriften på en lækker sorbet-is med tropisk tema: forfriskende mango og ananas og dyppet i lidt kokos.
Du kan både lave dine is med frisk mango og ananas eller købe frosne tern af frugten – det sidste en nem løsning.
Opskrift på ananas-mango is (9 ispinde)
Arbejdstid: 45 minutter + minimum 14 timers frysetid
Ingredienser
3 dl vand
2 dl hvidt sukker
150g ananas
100g mango
2 dl vand
Pynt: 1 dl kokosmel
Sådan gør du:
Kog 3 dl vand og sukker ind til en klar, tynd sukkerlage. Det tager ca. 25-30 minutter.
Lad sukkerlagen køle af.
Hvis frisk frugt: Fjern skrællen på mango og ananas. Skær frugten ud i små tern.
Kom ananas- og mangostykker i en blender sammen med 2 dl vand. Blend til du har en smoothie lignende masse uden klumper. Tilsæt sukkerlagen og blend kortvarigt igen.
Kom din ismasse i forme til pinde-is.
Lad dem stå i fryseren i minimum 14 timer.
Tag ispindene op af formene og dyp deres ender i kokosmel. Pak dem straks i små stykker af bagepapir og læg dem tilbage i fryseren.
Så er der is klar i sommervarmen!
Ingen kommentarer endnu