Chokoladekage

Spejle og rammer til hjemmet

– ANNONCE FOR BGA NORDIC: Dette indlæg er et betalt samarbejde med BGA Nordic –

Det er ofte ganske få ting, der skal til for at udtrykke en personlig stil i et hjem. Bl.a. kan man nemt sætte præg på sit hjem og skabe en gennemført stil gennem spejle og rammer – gerne understøttet af de andre valg man gør i sit hjem.

Ovenfor her ses f.eks. et spejl i messinglook og hvordan messinget går igen i stagerne på den lille hylde (og dørhåndtaget på den næsten 100 år gamle dør, som man desværre ikke kan se her).

Jeg har en stor kærlighed for ting med et antikt/vintage udtryk og gerne i guld- eller messinglook. Og uanset om du som mig er til den stil, eller du måske mere er til at spejle og rammer helst skal være i sølv eller mat sort look, så har BGA Nordic virkelig mange fine produkter til rigtig gode priser, hvor alle kan være med og nemt sætte et stilfuldt præg på hjemmet.

Du kan se hele deres store udvalg af spejle HER og billedrammer HER. Og der er virkelig noget at vælge i mellem! For mig er det et stort plus med så stort et udvalg samlet på ét sted.

Nedenfor har jeg udvalgt nogle af mine favoritter fra BGA Nordic – naturligvis i guldlook og klassisk elegance som jeg elsker – og som jeg håber kan inspirere dig i din boligindretning.

Pssst .. guldrammerne er perfekte til børneværelset med søde plakater i.

SPEJLE (fra venstre mod højre): Nost Guld, 30 x 40 cm // Alice Guld, 40 x 80 cm // Alina Guld, 62 x 82 cm

RAMMER (fra venstre mod højre): Frigg ramme // Nostalgia ramme // New Lifestyle ramme

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chokoladekage