Kyllingespyd og persille-jordbærsalat

Kylling-bacon pastasalat m. karrydressing

Simpel men velsmagende pastaret til de dage hvor det bare skal være nemt og ukompliceret med aftensmaden. Du styrer selv hvor stærk karrydressingen skal være.

 

Opskrift til 2 voksne og 2 børn

Arbejdstid: 30 minutter

 

Ingredienser

200g pasta penne eller skruer

200g kyllingebryst

1 pakke bacon skiver

1/2 agurk, skåret i mindre tern

1 peberfrugt, skåret i mindre tern

1/2 dl ærter

2 gulerødder, skrællet og revet

2 forårsløg, snittet

1 1/2 dl creme fraiche – OBS for madplan: gem 3 spsk creme fraiche til onsdagens ret!

2 spsk mayonnaise

1 spsk citronskal

1 spsk sirup

3 tsk karry (mix gerne hvis du har forskellige slags karry i skabet)

Salt og peber

1 baguette/flute eller ristet rugbrød

Resten af salaten – ca. 40g

Evt. lidt friske krydderurter

 

Sådan gør du:

Kog pastaen i let saltet vand efter anvisningerne på pakken.

Steg din bacon sprød i ovnen eller på pande. Steg også kyllingebrystet til det er gennemstegt.

Imens ovenstående bliver færdigt gør du alle grøntsagerne klar – skyl og snit dem.

Rør karrydressingen af creme fraiche, mayonnaise, citron, sirup, karry og smag til med salt og peber.

Hæld vandet fra pastaen (kom gerne pastaen over i en sigte) og overhæld pastaen med rigeligt koldt vand, så den hurtigt nedkøler og ikke klistrer sammen.

Skær kyllingen i mindre stykker og vend pasta og grønt sammen. Giv det et par spsk af dressingen og vend rundt igen. Smuldr bacon ud over og drys med salatblade og evt. lidt friske krydderurter.

Server pastasalaten med lunt brød og resten af dressingen.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyllingespyd og persille-jordbærsalat