Derfor tog vi vores børn ud af institution

Organisering: Kagepynt og bageting

De fleste kender vist til den der skuffe eller hylde, hvor kagekrymmel, vanilje- og bagepulver og diverse ting til bagning vælter rundt mellem hinanden.

Det er uoverskueligt og nærmest umuligt at få overblik over, hvad man har og jeg har alt for ofte købt noget med hjem til at pynte en kage eller dessert med for så bare at finde ud af, at det havde jeg allerede liggende dernede i kaosset.

Nu har jeg en del kagepynt grundet min interesse for madlavning/bagning og denne her blog. Men jeg er nok ikke alene – der er de seneste år skyllet en interesse for bagning ind over landet, og rigtigt mange har opgraderet udstyret til at bage flotte kager med.

Og så er det altså dejligt at have et overblik over alle de gode ting man køber med hjem fra supermarkedet.

Condibøtter (som jeg har brugt her) er fødevaregodkendte og helt lufttætte. Det betyder at holdbarheden sikres bedre i forhold til hvis tingene opbevares i den pose det er købt i og måske blot lukkes med et elastik. Man undgår, at der kommer luft ned til tingene og samtidig holder man skadedyr helt ude.

Endeligt skaber det overblik. De gennemsigtige bøtter gør det nemt at se hvad man har, og så kan man også nemmere blive inspireret til, hvilken pynt man skal bruge.

I bøtterne opbevarer jeg også natron, bagepulver og vaniljesukker samt hjortetaksalt og potaske til julens småkager. Bøtterne står i 2 lag, så der er 32 i alt. De passer lige præcis så de sidder “i spænd” (i rækker af 4 stk) i en standard skuffe som er 48 cm dyb.

Det er et ganske nemt organiseringsprojekt at kaste sig ud i og koster heller ikke en bondegård – bøtterne her koster 6 kr. pr. stk.

Her har jeg brugt:

 

Resten af skuffens bredde har jeg udnyttet til opbevaring af de ting der ikke kan være i condibøtter og engangsting til bagning som kageplast og muffinforme.

Der har jeg blot brugt et par plastbøtter som jeg har fastgjort til skuffen med dobbeltklæbende tape. På den måde rutscher de ikke rundt, når skuffen åbnes og lukkes.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor tog vi vores børn ud af institution