Mini blåbær-quinoa pandekager til de mindste (+6 mdr.)

Lækre helt bløde og svampede pandekager med flot blå-lilla farve.
Pandekagerne indeholder hvedemel og bagepulver, hvorfor de hæver op på panden og bliver dejligt luftige. På grund af indholdet af olie og æg er de energitætte.
En lækker snack til morgenmad, som mellemmåltid eller i madpakken.
Indeholder gluten. Laktosefri (hvis stegt i plantesmør eller olie), usaltet og uden tilsat sukker.
For flere gode opskrifter til de mindste og hverdagsinspiration følg mig på Instagram (KLIK HER).
Opskrift på mini blåbær-quinoa pandekager til de mindste (ca. 15 små pandekager)
Fra alder: +6 mdr.
Arbejdstid: 30 minutter
Ingredienser
2 æg
½ dl solsikkeolie
1½ dl blåbær (kan fint være fra frost)
1 tsk vaniljesukker
2 spsk quinoamel
2 dl hvedemel
1/3 tsk bagepulver
+ smør til stegning
Sådan gør du:
Kom æg, blåbær, olie og vaniljesukker i en skål og blend det ensartet med en stavblender.
Bland de tørre ingredienser sammen (hvedemel, quinoamel og bagepulver) og rør det sammen med blåbærmassen.
Steg pandekagerne i små klatter ved middelvarme på en slip-let pande.
Pandekagerne serveres let lune eller afkølet.
Kan fryses.
Kan man bruge majsmel eller boghvede i stedet for quinoa?