Lammeragout m. rosmarinkartofler og tzaziki

De fineste plakater til børneværelset

– REKLAME for Posterlounge –

Jeg har noget tid været på udkig efter et par billeder til Adams værelse, og valget er faldet på disse tre fra Posterlounges Webshop. På Adams værelse er der det yndigste fugletapet på alle vægge og farverne er sarte/støvede beige og grønne nuancer. Derfor var det vigtigt for mig, at billederne heller ikke var med for vilde farver, og derfor forelskede jeg mig i lige netop disse tre billeder. Jeg er vild med det “tegnede” look og rolige farver og motiver.

Da der på væggene på Adams værelse sker rigtigt meget pga. tapetet, har jeg valgt at holde mig til få smukke og enkle billeder, som jeg har placeret forskudt af hinanden. Jeg synes disse billeder har yndige motiver, der passer til det “Skovens dyr”-tema, jeg har for hans værelse – og der er massevis af flere billeder i samme stilart og med søde dyr fra skoven at finde på Posterlounges hjemmeside.

Du finder links til billederne længere nede i indlægget.

Jeg har valgt at hænge plakater op i rammer, men Posterlounge har massevis af andre måder man kan vælge at få sine billeder på; f.eks. lærredsbillede, print på træ eller galleritryk. Billederne kan man også selv vælge mellem flere størrelser, og på den måde mixe forskellige billedestørrelser f.eks. til en billedevæg. Noget af det jeg straks bemærkede da jeg stod med plakaterne var, at de er i en tykkere og mere lækker kvalitet end jeg tidligere har haft købt til børnenes værelser herhjemme.

Deres hjemmeside er super nem at bruge og der er masser af inspiration at hente til, hvordan man kan sætte billeder sammen. Når man har besluttet sig for hvilken stil og farver man umiddelbart vil finde vægkunst indenfor kan man klikke sig ind på samtlige billeder til f.eks. børneværelset og herefter filtrere billederne så man kun ser en bestemt type tryk, specifikke farver og stilarter. Det gør det utroligt nemt, at finde rundt i det store udvalg af billeder og vægkunst – for der er virkelig ENORMT MANGE billeder at vælge i mellem. Dette er selvfølgelig et kæmpe plus, for så behøver man kun at handle ét sted samlet til sit projekt.

 

Tips til at sammensætte billeder til børneværelset

  • Kombiner gerne billeder i forskellige størrelser – dette er især relevant, hvis du ønsker at sætte mange billeder op.
  • Placer billederne forskudt af hinanden og gør på den måde væggen mere levende.
  • Kast dig ud i at bruge farver og motiver. Det virker dragende for børn.
  • Brug billederne til at skabe kendskab til f.eks. alfabetet, tal, solsystemet, verdenskort eller andet.
  • Hvis billederne placeres på én væg samlet kan du kaste dig ud i at male den væg i en farve, der står godt til billederne.
  • Skab en rød tråd mellem billederne ved at enten have billeder i samme stil eller ved at bruge forskellige stilarter men med udvalgte farver til fælles.

Nedenfor finder du mine tre bud på en række billeder, der vil stå godt sammen. Samtlige billeder forhandles på Posterlounges hjemmeside. Følg de angive links under billederne.

RABATKODE: Med koden FORSTADSMOR15 får du 15% rabat på hele Posterlounges sortiment (gavekort undtaget) frem til d. 20. december 2020.

Samtlige billeder: Posterlounge ©
1. Mouse with balloon, Kidz Collection // 2. I catch you a star, Kidz Collection // 3. Little fox with balloon, Kidz Collection // 4. I tykt og tyndt, Kidz Collection // 5. Bunny with balloons, Kidz Collection // 6. Sleeping fawn, Kidz Collection // 7. Kredsdans, Kidz Collection

Samtlige billeder: Posterlounge ©
1. Verdenskort med dyr, Kidz Collection // 2. Safari, Marta Munte // 3. Dyrenes alfabet, Kidz Collection // 4. Livet under vandet, Kidz Collection // 5. Dream Walker, Andy Westface // 6. Vi lærer tallene, Kidz Collection

Samtlige billeder: Posterlounge ©
1. Our fairytale castle, Dubravka Kolanovic // 2. Cute tiger with squirrel, Stefan Lohr // 3. Farverigt Alfabet, Typobox // 4. Follow your dream, Marta Munte // 5. Unicorn herd, Louise Anglikas // 6. The dancer and the fawn, Kanzilue // 7. Afternoonn Tea, Nick Squirrell

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lammeragout m. rosmarinkartofler og tzaziki