Pandekage-hapsere til de mindste (+6 mdr.)

Squashfritter til de mindste (+6 mdr.)

Bagte stave af squash vendt i lidt ost og raps, som både smager dejligt og er nemme at spise for baby pga. den blødere konsistens squash får efter en tur i ovnen.

Oplagt til en baby der spiser efter “BLW” metoden. Og så tager de ingen tid at lave.

For flere gode opskrifter til de mindste og hverdagsinspiration følg mig på Instagram (KLIK HER).

Opskrift på squashfritter (ca. 30 stk.)

Arbejdstid: 15 minutter

Anbefalet alder: fra 6 mdr.

 

Ingredienser

½ squash

2 spsk rapsolie eller solsikkeolie

2 spsk rasp eller panko raps (brødkrummer)

1 spsk fintrevet ost – vælg gerne en tør ost som prima donna, parmesan eller vesterhavsost

 

Sådan gør du:

Skyl squashen og skær den i strimler af 6-8 cm længder (som pomfritter).

Skær lige præcis den tykkelse du er tryg ved at give dit barn. Husk stavene bliver bagte og derfor bløde i midten og eftergivelige.

Vend squashstavene med rapsolie først og derefter i en skål med revet ost og raps blandet sammen.

Placer på en bageplade på bagepapir og kom dem i ovnen ved 200 grader varmluft. De er færdige når de tager farve. Afhængig af deres tykkelse skal de have et sted mellem 5-10 minutter.

Serveres afkølede.

TIP! Squashfritterne kan gemmes i køleskabet et par dage, men bliver da mere bløde end når de lige er tilberedt. Det synes jeg dog på ingen måde gør noget.

 

2 kommentarer

  • Kristine Simonsen

    Nu har jeg prøvet at lave dem her. Super lækker, men de bliver helt slatne.😜 Hvad gør jeg forkert?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Forstadsmor

      Hej Kristine
      De er ret bløde – det er meningen ift. at de er til helt små børn. Sprøde fritter skal du have fat i gulerod, sød kartoffel eller pastinak. 🙂
      Kh. Theresa / forstadsmor

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pandekage-hapsere til de mindste (+6 mdr.)