Squashfritter til de mindste (+6 mdr.)
Bagte stave af squash vendt i lidt ost og raps, som både smager dejligt og er nemme at spise for baby pga. den blødere konsistens squash får efter en tur i ovnen.
Oplagt til en baby der spiser efter “BLW” metoden. Og så tager de ingen tid at lave.
For flere gode opskrifter til de mindste og hverdagsinspiration følg mig på Instagram (KLIK HER).
Opskrift på squashfritter (ca. 30 stk.)
Arbejdstid: 15 minutter
Anbefalet alder: fra 6 mdr.
Ingredienser
½ squash
2 spsk rapsolie eller solsikkeolie
2 spsk rasp eller panko raps (brødkrummer)
1 spsk fintrevet ost – vælg gerne en tør ost som prima donna, parmesan eller vesterhavsost
Sådan gør du:
Skyl squashen og skær den i strimler af 6-8 cm længder (som pomfritter).
Skær lige præcis den tykkelse du er tryg ved at give dit barn. Husk stavene bliver bagte og derfor bløde i midten og eftergivelige.
Vend squashstavene med rapsolie først og derefter i en skål med revet ost og raps blandet sammen.
Placer på en bageplade på bagepapir og kom dem i ovnen ved 200 grader varmluft. De er færdige når de tager farve. Afhængig af deres tykkelse skal de have et sted mellem 5-10 minutter.
Serveres afkølede.
TIP! Squashfritterne kan gemmes i køleskabet et par dage, men bliver da mere bløde end når de lige er tilberedt. Det synes jeg dog på ingen måde gør noget.
Nu har jeg prøvet at lave dem her. Super lækker, men de bliver helt slatne.😜 Hvad gør jeg forkert?