Små frokostmuffins (+6 mdr.)

Det her er virkelig de blødeste og mest svampede/luftige små frokostmuffins. Kæmpe hit herhjemme for både vores yngste på 12 mdr. og ældste på 5 år. Nøøøj de smager godt og konsistensen er bare helt perfekt!
Oplagte som del af frokosttallerken eller i madpakken.
Jeg har her lavet dem med broccoli og skinke, men fyldet kan selvfølgelig varieres alt efter smag og indhold i køleskabet.
Laves de specifikt til baby saltes de ikke. Men laves de til store børn kan man hvis ønsket tilføje lidt salt – se opskriften.
For flere gode opskrifter til de mindste og hverdagsinspiration følg mig på Instagram (KLIK HER).
Opskrift på frokostmuffins (12 små eller 6 almindelige muffins)
Arbejdstid: 30 minutter
Anbefalet alder: Fra 6 mdr.
Ingredienser
1 dl små broccolibuketter, skyllet grundigt (kan erstattes med fintrevet squash, gulerod eller små blomkålsbuketter)
1 dl skinketern/kyllingetern
1 dl revet ost
2 store æg
½ dl solsikkeolie eller rapsolie
2 spsk fuldkornshvedemel eller grahamsmel
HVIS IKKE TIL BABY: ½ tsk salt
Smør eller olie til formene
Sådan gør du:
Gør fyldet klar; skyl broccolien og skær den i små buketter, gør osten og skinke eller kylling klar.
I en røreskål blandes æg og olie grundigt. Pisk det sammen med et håndpiskeris.
Tilsæt alt fyldet til skålen og melet og vend det sammen.
Fordel i smurte forme og bag i en forvarmet ovn ved 200 grader almindelig ovnvarme i 12-14 minutter til de hæver op og er faste og en smule gyldne.
Lad afkøle helt inden de befries fra formen.
Opbevares i køleskab i op til 3 dage eller fryses.
Hej! Mine muffins ligner mest af alt små omeletter… skulle olien og æggene piskes til luftig konsistens?