Små majspandekager til de mindste (+6 mdr.)

Disse majspandekager har en dejlig mild smag og giver god mæthed. De kan spises helt som de er eller smøres med grøntsagsmos eller fyldes med andre lækre ting.
For flere gode opskrifter til de mindste og hverdagsinspiration følg mig på Instagram (KLIK HER).
Små majspandekager (ca. 8 stk)
Arbejdstid: 20 minutter
Fra alder: 6 mdr.
Ingredienser
1½ dl fuldkornsmajsmel (Jeg bruger DENNE fra Urtekram)
2 æg
1 dl vand
0,25 dl solsikkeolie eller rapsolie
+ olie til stegning
Sådan gør du:
Bland alle ingredienserne sammen i en skål og rør det til en tynd pandekagedej.
Steg pandekagerne i små cirkler på en slip-let-pande i en smule olie. Aftør gerne olien med et stykke køkkenrulle inden dejen hældes på panden.
Majspandekagerne kan fryses.
Nu er jeg i gang med at lave dem her også – far spiser glutenfri og den her opskrift er nem at lave til os alle 3, uden at ændre på noget 🙂
Min dej bliver også dejlig tynd