4 x "kl. 9 madpakke" til vuggestuebarnet (+10 mdr.)

Hvad jeg har i mit køleskab – og mine favoritkøb fra Aarstiderne

– ANNONCE FOR AARSTIDERNE –

Livet i en børnefamilie kræver et fyldt køleskab, og der er det rart at Aarstiderne leverer friske og lækre varer lige til døren. Læs med i indlægget her, hvor jeg netop har modtaget varer fra Aarstiderne.

Mange forbinder nok Aarstiderne med deres velkendte kvalitetsmåltidskasser eller frugt/grønt kasser, men faktisk er det nu også muligt at shoppe alle varerne fra Aarstidernes leverandører gennem deres online økologiske købmandsbutik; Jordens bedste købmand. Her kan man købe alt man har behov for til hverdagen og nemt klikke varerne hjem fra sin computer eller telefon og få dem leveret lige til døren.

Aarstidernes købmand bygger ovenpå alt det gode man allerede kender Aarstiderne for. Varerne er økologiske og udvalgt med blik for bæredygtighed, dyrevelfærd og råvarernes unikke kvalitet.

Principperne og varerne hos Jordens Bedste Købmand går godt i spænd med min filosofi om at købe færre men bedre råvarer – og at tænke klima, økologi og dyrevelfærd ind i den mad jeg laver til min familie.

Med Aarstidernes nye abonnement opnår man 10% rabat på alle købmandsvarer og måltidskasser. Det koster 499,- årligt, og har især hurtigt tjent sig ind, hvis man af og til eller fast benytter måltidskasserne. Med medlemskabet har man adgang til det fulde varesortiment og der er ingen pakke- eller leveringsomkostninger, når man handler. Sidstnævnte alene er en besparelse på op til 39 kr. pr. ordre. Du kan læse mere om det fordelagtige medlemskab LIGE HER.

Mine favorit hverdagskøb fra Aarstidernes købmand

Hummus

Jeg er vild med hummus som smørepålæg især til frokost og mellemmåltider. Denne hummus fra Organic Kitchen er helt cremet og perfekt ovenpå et godt stykke brød eller ristet rugbrød som hurtigt mellemmåltid. Aarstidernes købmand har mange flere lækre veganske smørepålæg, så her er mulighed for at gå på opdagelse i spændende smagsoplevelser.

Mælk

Jeg drikker ikke selv mælk, men min mand og børn gør (og så bruger jeg det også i bagning af og til). Derfor er der altid fyldt godt op af mælk hjemme hos os, men gerne mælk, hvor jeg har bedre samvittighed over at købe det. Her er jeg særligt glad for Naturmælks produkter, som er økomælk med fokus på dyrevelfærd (bl.a. skal gårdene hvor mælken kommer fra være godkendt af Dyrenes Beskyttelse). Aarstiderne forhandler produkterne fra Naturmælk, og vi har altid både letmælk og sødmælk.

Creme fraiche

Creme fraichen fra Naturmælk er min absolutte favorit creme fraiche. Smagen er uovertruffen, og den behøver faktisk ikke røres op med noget for at fungere til familiens aftensmad. Det er næsten synd, fordi den smager så godt i sig selv.

Planteyoghurt

Jeg elsker planteyoghurt som tilbehør til min morgenmad – gerne toppet med ristet müsli og frisk frugt. Denne her fra Harvest Moon har en dejlig smag af passionsfrugt og er baseret på cashewnødder.

Tykmælk

Jeg vil gerne leve mere plantebaseret ift. traditionelle mælkeprodukter, men tykmælk er simpelthen noget jeg ikke kan slippe. Heldigvis fører Aarstidernes købmand også her en af mine favoritter nemlig tykmælken fra Naturmælk.

Smør

Smør skal helst være ”rigtig” smør hjemme hos os, og her er endnu et vinder-produkt smør fra Naturmælk, som vi elsker.

Plantedrik

Plantedrik bruger jeg til min kaffe, i morgengrød til familien og til smoothies. Denne her fra Harvest Moon er med cashewnødder og kokos, og kan købes hos Aarstidernes købmand.

Juice

Friskpresset juice af god kvalitet er der altid i vores køleskab. Aarstidernes købmand fører bl.a. Franklys juicer – her med appelsin og appelsin/gulerod, som er to favoritter hos mig.

Årstidens frugt og grønt

Dette fylder altid i vores køleskab. Og for mig var det vigtigt at have et køleskab med 2 frugt/grønt skuffer. Lige nu er der bl.a. figner, forskellige slags kål, rodfrugter og græskar i vores køleskab, fordi det er i sæson. Hos Aarstidernes købmand finder man altid masser af lækkert og frisk frugt og grønt fra danske avlere. Det er jeg vild med.

Mikrogrønt

Mikrogrønt kassen fra Aarstiderne har også fundet vej til mit køleskab denne gang. Mikrogrønt er bittesmå friske spirer fra frø og urter (også kaldt ”cress”), og Aarstidernes mikrogrøntkasse er selvfølgelig økologisk og indeholder rucola cress, broccoli cress, mustard cress og purpur cress. De bruges på samme måde som krydderurter. Smagen er intens og meget aromatisk, og det grønne drys kan pifte alle typer af retter op.

Æblebrus

Æblejuicen med brus er uden alkohol og perfekt til mig, fordi jeg jo lige nu er gravid. Nydes til god mad i weekenden.

TIP! Køleskabet fyldt godt op efter Aarstiderne var forbi. Jeg går meget op i at holde mit køleskab rent, ryddet op og organiseret. Når man køber gode råvarer holder de sig bedst muligt sådan. Tjek de forskellige kølezoner for dit køleskab. Det kan være meget forskelligt hvor i køleskabet producenten anbefaler frugt, grønt, fisk og mejeri opbevares i forskellige køleskabsmodeller. Når man holder orden gør det maden langt mere inspirerende at gå til og man har overblik over, hvad man har og kan nemmere spise op. På den måde minimeres madspildet.

Jeg pakker varer ud – og Adam får et æble frisk fra frugtkurven. Han elsker at smage på tingene, og tager gerne lige en bid af grønkål, figner og andet. Men æblet vandt altså i dag. Når jeg modtager varer lader jeg gerne børnene se, mærke og smage de frugter og grøntsager de er nysgerrige på. Fordi alt fra Aarstiderne er økologisk er jeg helt tryg ved at servere det for mine børn – varerne er nemlig ikke sprøjtede med syntetiske pesticider.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

4 x "kl. 9 madpakke" til vuggestuebarnet (+10 mdr.)