Knuste kartofler m. pesto-hvidløg

De knuste pesto-hvidløgskartofler er fulde af smag, nemme at lave og er skønt tilbehør til nærmest alle middagsretter.
Har du 1/2 glas pesto stående er det også en glimrende måde at få brugt det op på. Jeg har her brugt en klassisk grøn pesto (med basilikum), men grøn pesto på ruccola, en peberfrugtpesto eller en tomatpesto er også virkelig lækker at bruge. Så brug gerne opskriften til at få brugt op af det du lige har.
Budgetvenligt OG lækkert.
For flere gode hverdagsopskrifter til børnefamilien FØLG MIG PÅ INSTAGRAM.
Opskrift på knuste kartofler m. pesto og hvidløg (tilbehør til middagsret til 4 pers.)
Arbejdstid: 30 min.
Ingredienser
600g små kartofler (af typen der kan spises med skræl)
4 spsk pesto
25g blødt smør/smørbar
1 fed hvidløg, presset
Sådan gør du:
Kog kartoflerne i letsaltet vand til de er møre.
Imens rører du pesto sammen med smør og presset hvidløg.
Kom kartoflerne i et ovnfast fad og giv dem alle et tryk med en kødhammer eller en spiseske, så de knuses.
Fordel pesto-marinaden over kartoflerne og bag i ovnen ved 185 grader varmluft i 12-15 minutter til kartoflerne er gyldne.
Ingen kommentarer endnu