Grødkugler (+6 mdr.)

4 x madpakker til teenager/voksen

Det er ved at være “madpakke-sæson” igen, og i det her indlæg kan du finde inspiration til madpakken til teenageren eller den voksne.

Madkassen jeg bruger her er en Yumbox Presto. Den er lavet i rustfrit stål og silikonekanterne omkring hvert rum sikrer at maden holder sig frisk og at dips og lignende ikke flyder mellem rummene. Det er en rigtig fin madkasse, som også er ‘pæn’, og det lidt mere stilrene udtryk er min mand glad for. En god rumopdelt madkasse til unge og voksne, der ellers associerer madpakker med skrigende plastik, mellemlægningspapir og lunke rugbrødsmadder, og derfor helst ikke vil have madpakke med.

Denne er alt andet og den gør maden indbydende. Minusset ved den er, at den er lidt klodset i det og at den altså ikke tåler opvaskemaskine.

Du kan finde den HER.

 

Det indeholder madpakkerne

I madpakkerne er der:

  • Salling surdejs rugklappere smurt m. mayo, spinat, fennikel salami og agurk, nøddemix, mini rittersport, gulerodsstave, blåbær og æblebåde.
  • Pastasalat m. crispsalat, avocado, cherrytomat og agurk, hjemmelavede nuggets, mayo, cantaloupe melon og citronkage.
  • Rugbrøds-klapsammen m. salat, mayo og kyllingepålæg, pistacienødder, kanelgifler, skoleagurk, ribstomat, rød peber, cherrytomat og jordbær.
  • Spinat-wrap m. humus, falafel og grønt (her har jeg snydt – den købes i netto), kirsebær, snackgulerødder, tomat, mørk chokolade og studentermix.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grødkugler (+6 mdr.)