Overvejelser før vi fik høns - og hvad det kræver

Rengøring af badeforhæng

Med tiden vil der uundgåeligt havne sæberester og kalkaflejringer på badeforhænget. Heldigvis er det nemt at rengøre, så du slipper for udgiften til et helt nyt.

Det eneste du skal bruge er en stor rengøringsspand og klar eddike.

 

Tid: 10 minutters arbejdstid + 30 minutters iblødsætning

Du skal bruge:

Klar eddike

En gulvspand

Vand

 

Sådan gør du:

Bland eddike og vand i spanden. Brug forholdet 1 dl eddike pr. 5 dl vand. Jeg har her brugt 4 dl eddike og 2 liter vand.

Afmonter dit badeforhæng og kom det i spanden. Kom bunden af forhænget i først, så du sikrer dig at den dækkes helt og massér den gerne lidt ligesom hvis du vaskede tøj. Det vil være her badeforhænget er mest snavset, da vand jo løber nedad. Skub forhænget godt ned i og lad det nu stå i minimum 30 minutter. Hvis du vurderer forhænget er ekstra meget beskidt, så kan du lade det være i blød i længere tid.

Herefter skylles forhænget af (du vil blive overrasket over hvor snavset vandet i spanden er, hvis du gør dette for første gang) og forhænget hænges op igen.

OBS: Forhænget kan blive en smule krøllet af behandlingen. Det vil rette sig ud efter et par dage, når det er blevet hængt op.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Overvejelser før vi fik høns - og hvad det kræver