Bløde og luftige chokoladeboller

4 x madpakker (frokost til barn 7 år)

På billederne her finder du madpakker til et skolebarn på 1.-2. klassetrin.

Mængden af mad der skal til i madkassen for, at barnet bliver mæt varierer stort fra barn til barn. Jeg får ofte spørgsmålet i min indbakke “kan han virkelig blive mæt af dette…?”. Nogle skriver omvendt også, at denne mængde mad ville være i overkanten for deres barn.

Der ER bare stor variation på dette område, og min overbevisning er, at man skal se på barnets overordnede madindtag over hele dagen. Nogle børn kan slet ikke få morgenmad ned og har en stor madpakke eller flere madpakker med. Andre børn starter dagen ud med at kværne 3 store portioner havregrød og så er bunden ligesom lagt.

Man kan altid skrue op og ned for mængderne af hver ting i madpakkerne her.

Maden er her pakket i Yumbox Panino (find den HER). I denne type yumbox madkasse er der bedre plads til store ting, så man f.eks. i det store rum kan have en hel sandwich, 4 pizzasnegle eller 2-3 pølsehorn, hele rugbrødsmasser eller lign, hvis man ønsker dette.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bløde og luftige chokoladeboller