Pastasalat m. ærtemayo

Hvad jeg har i min rengøringskasse

I dette indlæg finder du en liste over de rengøringsmidler, som jeg mener, at man bør have i sin rengøringskasse til den almindelige hverdagsrengøring.

I et senere opslag vil jeg dele om de specialmidler jeg også har i skabet, men sjældnere bruger, når der skal rengøres ovn, behandles trægulve og lign.

KLAR LAGEREDDIKE

Mod kalk og desinfektion af dårlig lugt. Vigtigt at bruge den gennemsigtige eddike, da den brune indeholder sukker.

 

SKÅNSOM SKURECREME

Til polering af stålvaske, komfur i porcelæn/stål og grundigere rengøring af porcelænsvaske. Jeg anbefaler den fra CIF (CIF lemon).

 

SKÆRMKLUDE

Til sikker rengøring af tv-skærme mv.

 

GLASRENS

Til rengøring af spejle, borde i glas og efterpudsning af glas på feks vitrineskabe mv.

 

WC-RENS

Til ugentlig rengøring. Jeg er glad for de meget effektive produkter fra Harpic, og synes den bedste er den der hedder “Power plus 10X”.

 

WC TABS

Vedligehold de indre dele i cisternen og bekæmp kalk i toilettet hver gang der skylles. Hver 2. uge kommes en WC-tab i cisternen. Jeg anbefaler dem fra Mr Strong.

 

FLYDENDE BRUN SÆBE

Må ikke forveksles med den faste brune sæbe. Bruges til rengøring af terrazzo, klinker, ubehandlet træ, rustfrit stål mv. Jeg bruger den til vask af trapper og flisegulve.


UNIVERSAL RENGØRING

Til rengøring af nærmest alle vandtålende overflader, hvor man ønsker at fjerne almindelig snavs.

 

OPVASKEMIDDEL M. LAV PH VÆRDI

Til opblanding til diverse rengøring af feks køleskab, vinduer, bruseniche, klapvogne og meget andet. Den lave pH-værdi gør at opvaskemidlet ikke modarbejder evt. eddike man bruger sammen med.

 

OVERFLADE DESINFIKTION

Til desinficering af toiletbræt mv. og overflader med mange berøringer som dørgreb og gelændere. Bruger den også til desinfektion af feks køkkenvask før og efter rensning af fjerkræ og lign.

 

RENGØRINGSSERVIETTER

Til lejlighedsvis rengøring af overflader med mange bakterier, hvor man straks ønsker at kassere kluden man bruger. Jeg bruger dem sjældent, men der er tilfælde de er nyttige.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pastasalat m. ærtemayo