Det første år med høns og hvad jeg har lært

Guide: Lav din egen Barnets Bog

– REKLAME: Dette indlæg indeholder reklame for Pixum –

Måske har du helt tjek på det der med at få udfyldt Barnets Bog – eller måske fik du det aldrig rigtig gjort, og vil gerne kunne give dit barn minderne fra sine første år i printet form. Eller måske er du blevet mor fornyeligt og ønsker at skabe din helt egen unikke version af Barnets Bog. I begge tilfælde er denne guide lavet til dig.

Her viser jeg, hvordan jeg har lavet en bog der hedder “Mit første år” til et af mine børn med en fotobog fra Pixum.

Du kan selv vælge om den skal hedde “Barnets Bog”, “Mit første år” eller “Mine første år”. Alt efter hvad du synes passer med lige præcis den bog du gerne vil lave.

Jeg har lavet min fotobog i Pixums Fotounivers Software, som jeg anbefaler, når der skal fremkaldes fotobøger med meget personalisering og meget tekst. Det er et program som du nemt downloader til din computer, og så har du nærmest uendelige muligheder for at designe din egen helt unikke og flotte fotobog. DOWNLOAD HER.

RABATKODE TIL PIXUM: Frem til og med d. 25. februar 2024 får du 20% rabat på din fotobog fra Pixum med rabatkoden “forstadsmor”.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det første år med høns og hvad jeg har lært