Italienske cantuccini m. mandler

Müslibarer med kokos og hvid chokolade

Herhjemme ryger der tit en müslibar med i madpakken og jeg bager dem gerne selv, hvis jeg har en overflod af nødder og kerner i mine køkkenskabe.

LÆS OGSÅ: Opskrift på müslibarer med nødder, kerner og mørk chokolade

Denne variant er lækker – sprød og tilpas sødmefyldt med smag af kokos og hvid chokolade. Müslibarer er overraskende nemme selv at lave, og så ved du præcis hvad der er i – og at de er fri for konserveringsmidler og hvad sukkerindholdet er.

Müslibarer med kokos og hvid chokolade (ca. 12 stk.)

Arbejdstid: 1 time inkl. ovntid.

 

Ingredienser:

230g blandede nødder (her kan du med fordel vælge peanuts, som er en billig løsning)

50g kokosmel

50g havregryn

3 æg

½ dl sirup

100g hvid smeltechokolade

 

Sådan gør du:

Hak nødderne groft og bland dem i en skål med havregryn og kokosmel. Tilsæt æg og sirup og rør massen godt sammen.

Kom nøddemassen i en rugbrødsform beklædt med bagepapir og tryk det hele godt ned i formen. Sørg for at toppen er så lige som muligt.

Sæt i ovnen ved 180 grader i 15-20 min.

Tag formen ud af ovnen og lad den bagte masse køle af i et par minutter inden du løfter bagepapiret op og skærer 12 skiver af knap 2 centimeters bredde.

Læg forsigtigt müslibarerne på en bageplade og bag dem i ovnen igen i 7-10 min ved varmluft 185 grader.

Når müslibarerne er kølet af smelter du hvid chokolade over et vandbad og dypper dem i den lyse chokolade.

De kan opbevares i køleskabet i en bøtte i en uges tid.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Italienske cantuccini m. mandler