Müslibarer med kokos og hvid chokolade

Herhjemme ryger der tit en müslibar med i madpakken og jeg bager dem gerne selv, hvis jeg har en overflod af nødder og kerner i mine køkkenskabe.
LÆS OGSÅ: Opskrift på müslibarer med nødder, kerner og mørk chokolade
Denne variant er lækker – sprød og tilpas sødmefyldt med smag af kokos og hvid chokolade. Müslibarer er overraskende nemme selv at lave, og så ved du præcis hvad der er i – og at de er fri for konserveringsmidler og hvad sukkerindholdet er.
Müslibarer med kokos og hvid chokolade (ca. 12 stk.)
Arbejdstid: 1 time inkl. ovntid.
Ingredienser:
230g blandede nødder (her kan du med fordel vælge peanuts, som er en billig løsning)
50g kokosmel
50g havregryn
3 æg
½ dl sirup
100g hvid smeltechokolade
Sådan gør du:
Hak nødderne groft og bland dem i en skål med havregryn og kokosmel. Tilsæt æg og sirup og rør massen godt sammen.
Kom nøddemassen i en rugbrødsform beklædt med bagepapir og tryk det hele godt ned i formen. Sørg for at toppen er så lige som muligt.
Sæt i ovnen ved 180 grader i 15-20 min.
Tag formen ud af ovnen og lad den bagte masse køle af i et par minutter inden du løfter bagepapiret op og skærer 12 skiver af knap 2 centimeters bredde.
Læg forsigtigt müslibarerne på en bageplade og bag dem i ovnen igen i 7-10 min ved varmluft 185 grader.
Når müslibarerne er kølet af smelter du hvid chokolade over et vandbad og dypper dem i den lyse chokolade.
De kan opbevares i køleskabet i en bøtte i en uges tid.
Solgt! De må prøves 😀