Forspiring: Græskar, squash og agurk

Flowerbox med påskefarver

Det er blevet moderne at købe blomster, der er afskåret med helt kort stilk og arrangeret i små bokse til en såkaldt “flowerbox”. Blomsterhandleren har dem og jeg har også set dem i større supermarkeder.

Boksene er mange steder introduceret som noget nyt og innovativt, men reelt set er det jo en måde man altid har udstillet blomster på. Det er mere opstillet og “ordnet” og går dermed mod den generelle tendens, hvor blomster skal arrangeres lidt vildt og tilfældigt.

Man kan sagtens selv lave sin egen flowerbox – og gerne i en smuk porcelænsskål som kan genbruges igen og igen (og i følge mig har et mere æstetisk udtryk end en papæske…). Man kan naturligvis også bruge æsker i træ eller zink bare de er vandtætte.

Det kræver lidt tålmodighed og at man lige får metoden til at sidde – men når man så gør det, så er det virkelig nemt og man har en helt fantastisk ny måde at stille blomster frem på. F.eks. her med smukke påskefarver.

Jeg har beskrevet min metode til at binde blomsterne sammen til disse arrangementer – KLIK HER.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forspiring: Græskar, squash og agurk