Citronmåne

Blomster i mit hjem lige nu

I den blå stue: En grøn forårsbuket med en grenet og træagtig grøn hortensia. I midten ses en hvid/gullig evighedsblomst, som jeg vil tage fra og tørre, når buketten bliver træt.

I den grønne stue: En tørret buket af markblomster med bl.a. trommestikkere og forskellige stauder. Buketten er tørret og står derfor uden vand. I princippet kan den holde “evigt”. Jeg har haft gavn af den i 9 uger efterhånden. I dette indlæg (KLIK HER) kan du læse mere om den buket af blomster og se hvordan den så ud, da den lige kom i vand. En smuk buket jeg har haft meget glæde af.

Ved siden af står et lille bundt dahlia. De blomster har jeg taget fra en buket jeg fik i værtindegave for et par uger siden, da resten af buketten blev kedelig at se på. Disse har holdt virkelig længe.

Her har du altså to gode måder at få mest muligt ud af dine blomster på.

I soveværelset: I soveværelset står der – traditionen tro – hvide roser. Læs mere i dette link (KLIK HER) om, hvordan du får dine afskårne roser til at holde op mod 14 dage.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Citronmåne