Tortillas i fad (Mad Med Rester)

Borddekoration med vintertema

Hvis du er villig til at gå ud i naturen og finde bordpynten til julefrokosten eller måske endda juleaften, så er der her inspiration til den smukkeste “center-piece” til dit julebord. Endda ganske budgetvenlig.

Grankogler og tørrede efterårsblade er et ‘must’ for at genskabe denne dekoration, men ellers vil jeg som altid anbefale, at du tager udgangspunkt i, hvad du har i forvejen og hvad du nemt kan skaffe. Og så lader dig inspirere af det.

Nedenfor kan du se borddekorationen, da jeg er i fuld gang med at dække op til middagsgæster.

Når der skal pynt på bordet hos os (og det skal der jo gerne når man får gæster til middag!) er jeg stor fan af at arrangere det som en “ranke” langs midten af bordet. Det kan du se et eksempel på i indlægget her, hvor jeg har dækket et sensommer-inspireret bord (KLIK HER).

Til denne opdækning har jeg dog gjort noget anderledes og samlet alt pynten på midten af bordet, men dog afgrænset på et fad. Lidt smart – for nu skal lysene bare skiftes ud og så har vi en fin borddekoration helt indtil juledekorationerne tager over.

 

Du skal bruge:

– Et stort fad – ovalt eller rundt. Størrelsen på fadet kan du afstemme med, hvad der er plads til på bordet.

– 3-5 syltetøjsglas. Gerne i forskellige størrelser.

– Små hvide bloklys og fyrfadslys.

– Små julekugler. Gerne i en farve der matcher det fad du har valgt.

– Grankogler – store og små

– Snebær og kastanjer. De smukke snebær er nemme at finde på denne årstid. Kig langs stier, ved skovkanter og grønne områder.

 

Placer de tørrede blade i en krans langs det fad du har valgt. Hvis fadet har en dekorativ kant, så sørg for at den er synlig.

Sæt lysene i syltetøjsglas og placer dem tilfældigt rundt på fadet. Fyld midten af fadet ud med masser af grankogler. Jeg har placeret de største tættest på lysene for at skabe lidt niveau og fylde på midten.

Pynt med vinterbær langs de tørrede blade og placer julekugler og kastanjer tilfældigt mellem grankoglerne.

En nem og stemningsfuld borddekoration er skabt!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tortillas i fad (Mad Med Rester)